>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
...ale niekto, kto aj moze prist...nie ako ked som bola v UK,tak nikto nedosiel...mate moznost prist, nedate nic za ubytovanie a to teplo....
--
Posted: 2006-02-09 23:00:01
Edit :
Toto leto idem na 2 tyzdne sever anglicka a skotsko... Nemam viac dovolenky... Skoda
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2006-02-09 23:00:04
Edit :
...aaaaaa, brani nejde...pomalicky budu odpadavat...saja,takze ty prides?el?
--
Posted: 2006-02-09 23:01:37
Edit :
A mozno na anglicko bude stacit tyzden ... :)
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2006-02-09 23:05:08
Edit :
a to nie len jedna/jeden?
--
Posted: 2006-02-09 23:06:00
Edit :
nuz ked som mal 30 ,to sa akurat zacal tento kapitalizmus a uz som mal takmer dve deti
ale nebolo to take zle vtedy. akurat som kdesi robil a uz ani neviem kde, asi v tom vyskumnom ustave kde som prekladal z rustini do britstini a naopak hoc popravde receno ani jedna strana tomu moc nerozumela.
akurat ma vtedy v septembri odlifrovali nekde na sibir za amerikanskymi expertami aby som im cosi vysvetlil s toho co som nevedel.
popravde povedane nik tam nechcel ist a bol som youngest . tak som pristal v novosibirsku na letisku kde sa husky prechadzali.
mali ma cakat ,ale samaljot vosum casov saderzal sja
cely den som behal po meste a pozeral aky su ti rusi vlastne stastni.
nic neuspechali,v papule kvalitna machorka,v lavej kapse kolcovaja a v pravej psenicnaja vodka.
bolo to vidiet na nich ze su v pohode.
nikde ziaden stres,vsade oddychajte svobodna,proste bol som v inom storoci na inej planete.
a mal som to ako porovnat.mesiac predtym som bol v parizi a videl ten kapitalisticky spech.
nie ze by sa mi ten rusky bordel nejak pacil ,ale bolo na nich vidiet ze su spokojni a nicoho sa neboja.
ved i coho? boli na sibiri inde ich uz vyhnat nemohli.
a to s tym inym storocim ,to mi povedala natasa co mala spatnu tvar ale heske prirozeni.
zobrala ma do kancelarii a tam som videl takovy plagat-obrazok jak sa dva jezi prcaju a na nom napis - ostorozna spid.
i popytal som sa jej-tovoris devuska,sto takoje spid.
a ona zevraj aids.
a hned na to dodala :
ne nada bojatsja spida v sojuze potomu cto eta bolezen dvacatogo veka i my este net v etom veku
curwa,interesno teraz sme uz v 21.stoleti a furt to ide kamsi do puxe
a nicoho sa neobavaju
--
Posted: 2006-02-09 23:09:46
Edit :
...tak nemusite prist vsetci v rovnaky tyzden...jeden pride v maji, dalsi v juni, juli, ti,co uprednostnuju horuco v auguste a tak...
...pozrimeze ho, braniho...
...boto, stastni su pokial maju alkohol...bez neho by to nebolo take pokojne...
[ This Message was edited by: mimula on 2006-02-09 22:14 ]
...anyway, ja uz budem koncit,lebo neviem, ako sa mam posadit,tak ma chrbat boli...zatial sa mi majte...

o5 zajtra...
[ This Message was edited by: mimula on 2006-02-09 22:16 ]
--
Posted: 2006-02-09 23:09:57
Edit :
aha to tak. nuz velmi rad

, len neviem kedy bude dovolenka. ale obycajne byva posledny julovy a prvy augostovy tyzden.
--
Posted: 2006-02-09 23:16:00
Edit :
...to vies ze ano ...a ozaj ako je teraz tam teplejsie nez bolo... lebo dneska je u nas asi mrazivo kua kua je mi volajako cholodno asi aj nieco na mna lezie...

ale vazne nieje to smiesne....
--
Posted: 2006-02-09 23:16:16
Edit :
dobru
--
Posted: 2006-02-09 23:19:00
Edit :
New Topic
Topic Locked