>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
no haluska je to riadna. ale na inych finov nemaju.
este v praci? vsak si pisal, ze si dostal vyplatu a ty si este tam?

jedine zeby sa ti cnielo za rychlym netom.
--
Posted: 2006-04-10 17:56:00
Edit :
Toto je eeeesteee leeepsie:
http://www.elzones.com/upload/arrow79/korpiklaani-kirki.mp3
Dovod mojej dlhej prace dnes je brakinove PC....
[ This Message was edited by: Sip on 2006-04-10 16:59 ]
--
Posted: 2006-04-10 17:58:33
Edit :
Quote:
On 2006-04-10 17:00:39, Sip wrote:..ak tam pride W810i, tak ja si tak jebnem hlavu o stenu, ze to bude boliet...
inac potom by si to mohol natocit. bude svanda.
--
Posted: 2006-04-10 17:59:00
Edit :
Si robte srandu... no... kurna, nech tam nieje W810.. prosiiiiiim
--
Posted: 2006-04-10 18:07:55
Edit :
no tak toto druhe je ina haluska.

to sa neda ani definovat co to je. ale zase si neviem predstavit, ze by som to pocuval.
--
Posted: 2006-04-10 18:08:00
Edit :
Quote:
On 2006-04-10 18:07:55, Sip wrote:
Si robte srandu... no... kurna, nech tam nieje W810.. prosiiiiiim
kks ja sa zastim a zaserem ak ju tam daju loooool sorac acko
--
Posted: 2006-04-10 18:30:00
Edit :
Quote:
On 2006-04-10 10:27:00, brakin wrote:
B1:
aaaale, dakemu pakovi chyba vojenska prehliadka, tak vo stvrtok mu ideme saskovat
(akoby sme nemali nic ine na robote)
snurka:
caves
ale aj tak je mi to smiesne

niekomu zajebe a vy idete robit opicky na buzeraku

Ty musis mat curwa dobry plat a socialne vyhody ked ti to za to stoji ....
ale ja tiez musim niekedy skakat ako sef piska ...
som doma ... fijok v ktorych hoteloch v hurghade si bol ? v ktory mi mozes doporucit? som este nevybral... pozeram last minute zajazdy ...
len v sobotu sme sa rozhodli s G ze ideme vegetit
--
Posted: 2006-04-10 18:38:01
Edit :
V Hurghade sme stretli Slovaka, ktory sa pred troma rokmi rozhodol, ze pojde natrvalo zit do Egypta. Ked nam to vravel, cudoval som sa mu. Ale teraz s odstupom casu o tom uvazujem aj ja. Raj na zemi. A benzin za 60hal. A v noci nieje povinne pocas jazdy svietit
heh toto som nasiel v jednej recenzii na hotel do ktoreho sa chystame ...
btw. to s tym svietenim je pravda ... v meste malokto svieti, smerovky nepouzivaju tiez

ale do kolien som isiel ked som sa zobudil uz potme v autobuse vracajucom sa z Lxoru a videl som ze ani lboko v pusti netreba svietit ...
--
Posted: 2006-04-10 19:20:58
Edit :
b1, maximalne mozem doporucit hotel Aqua blue resort... nemalo najmensiu chybu... sme tam mali sice All inclusive, comu som sa najskor branil (som si myslel, ze to bude zbytocne) ale ina moznost nebola... no a nelutujem... to ze mozes jest a hlavne PIT

kedykolvek chces je bohova vyhoda... nehovorim o alkohole, ale o normalnych napojoch... tam ked nepijes kazdych 30 min tak neprezijes... ale to vies

no a to bolo na tom fajn, ze sme mohli slopat kedy sme chceli... ten hotel ma paradny komplex 8 bazenov + 3 toboganov, pri bazenoch su 3 bufety, lehatka zadarminko... jedna mala nevyhoda bola, ze more bolo trochu dalej (600 m) a muselo sa ist cez cestu... ale to bolo vyriesene tak, ze kazdych 30 min. odchadzal spred vedlajsieho hotelu bus... samozrejme free a samozrejme isiel kazdych 30 min. aj spat

na plazi taktiez pitie a lehatka zadarminko, stacilo mat AI naramok
pred 2 rokmi sme boli v hoteli Marlin Inn, co je blizsie k staremu centru... hotel tiez nebol zly, ale ked to porovnam s tym Aqua blue, tak nechytacka
jaj, aby uz bolo tak cca 10.8. a vyraaazam smer Hurghada or Ayia napa
--
Posted: 2006-04-10 19:32:14
Edit :
a este nieco. v tom hoteli hovoria po nemecky aj zahradnici a jestli se nemylim, ty po nemecky vies dobre
--
Posted: 2006-04-10 20:17:00
Edit :
New Topic
Topic Locked