Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum (archive)
> New Topic
> Topic Locked
Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum (archive) Bookmark topic
Page <  123 ... 804980508051 ... 900590069007>

brakin Posts: 1

Quote:
On 2006-04-10 19:20:58, Branimir wrote:
V Hurghade sme stretli Slovaka, ktory sa pred troma rokmi rozhodol, ze pojde natrvalo zit do Egypta. Ked nam to vravel, cudoval som sa mu. Ale teraz s odstupom casu o tom uvazujem aj ja. Raj na zemi. A benzin za 60hal. A v noci nieje povinne pocas jazdy svietit

heh toto som nasiel v jednej recenzii na hotel do ktoreho sa chystame ...
btw. to s tym svietenim je pravda ... v meste malokto svieti, smerovky nepouzivaju tiez ale do kolien som isiel ked som sa zobudil uz potme v autobuse vracajucom sa z Lxoru a videl som ze ani lboko v pusti netreba svietit ...

... aj ja som bol v HURGHADE hotel BEJRUT , aj LUXOR bol tiez, siel by som zas, to je dovolenka fakt na oddych, a to more .. hmmm ani plavat som nemusel, tak huste je, a ake tepluckeee .. ja ked som bol koniec OKTOBRA tak na SK napadol first sneh a tam bolo 38 stupnov a v LUXORE 42

--
Posted: 2006-04-10 20:52:02
Edit : Quote

Quote:
FijoK wrote:
no a nelutujem... to ze mozes jest a hlavne PIT kedykolvek chces je bohova vyhoda... nehovorim o alkohole, ale o normalnych napojoch...

jaj, aby uz bolo tak cca 10.8. a vyraaazam smer Hurghada or Ayia napa

jj fiju svata pravda, nechapem preco si ludia myslia ze ked maju AI tak ze mozu chlastat alkohol, ved to su moslimovia a tam alkohol dajak nepodavaju (ale najdu sa miesta)

" co je blizsie k staremu centru.." myslel si SAKALA? ja som bol na opacnom smere a vedla nas bol hotel SUN RISE

fiju Ayia napa je plaz na CYPRE
--
Posted: 2006-04-10 21:06:29

Sip Posts: 0

kaslie na egypt... som teraz dosiel z "prace"... sklennnik je cestou domov kuwa

Sa mi niekto ozval ze zajtra kupi moju 6230...kua co len ja si pocnem?

btw idem spat na dnes toho bolo akurat tak dost... aj "Cecka"
--
Posted: 2006-04-10 21:42:00

Branimir Posts: 0

B2 trochu si to nepochopil ... fijok nehovoril ze tamnemas tvrdy alkohol, ten tam je tiez free ked mas AI... miestnej vyroby ale je ...
a or znamena alebo

sipe ty chodis do zamestnania, tak co ?

inak asi idem sem ...

http://www.panorama-eg.com/

[ This Message was edited by: Branimir on 2006-04-10 20:49 ]
--
Posted: 2006-04-10 21:47:58

Quote:
On 2006-04-10 19:32:14, Ing. FijoK wrote:
b1, maximalne mozem doporucit hotel Aqua blue resort... nemalo najmensiu chybu... ... ten hotel ma paradny komplex 8 bazenov + 3 toboganov, pri bazenoch su 3 bufety, lehatka zadarminko... jedna mala nevyhoda bola, ze more bolo trochu dalej (600 m) a muselo sa ist cez cestu... ale to bolo vyriesene tak, ze kazdych 30 min. odchadzal spred vedlajsieho hotelu bus... samozrejme free a samozrejme isiel kazdych 30 min. aj spat na plazi taktiez pitie a lehatka zadarminko, stacilo mat AI naramok

fijok a na tej plazi boli wc ? vies keby sa mi faraon pomstil ....
aj do toho hotela je este last minute ... ako je odtial daleko do centra hurghady ?

--
Posted: 2006-04-10 21:52:30

Quote:
Branimir wrote:

a or znamena alebo

B1 sak ja som to pochopil, ja viem co znamena or .. sak napisal Hurghada or Ayia napa a ja na to ze Ayia napa je plaz na cypre
a to s tym AI mas pravdu, ono sa to vztahuje na vsetko domacej produkcie (ci jedlo, ci pitie)

--
Posted: 2006-04-10 21:55:53

Quote:
On 2006-04-10 21:06:29, brakin wrote:

jj fiju svata pravda, nechapem preco si ludia myslia ze ked maju AI tak ze mozu chlastat alkohol, ved to su moslimovia a tam alkohol dajak nepodavaju (ale najdu sa miesta)

jasne ze sa moze chlastat alkohol, aj ho vsade podavaju ... v restikach na diskach ... a aj oni chlascu, hoci by nemali ... a fajcia travu

edit: oki, uz sa tudom

[ This Message was edited by: Branimir on 2006-04-10 21:10 ]
--
Posted: 2006-04-10 22:08:11

Fiju Posts: 0

WCka na plazi boli... ale ak nasadis Drotazide, faraon ti nehrozi

ja som minuly rok kazdy den fical na beere... nebol to sice kozel, ale pit sa to dalo... aj alkohol tam nejaky mali, ale ani som neskusal...

Ayia Napa je straaaasne krasny plac... som tam mal uz ist last yr, ale neskoro sme sa rozhodli a uz nebolo miesto, tak sme sli do Hurghady a nelutujem

do Sakaly je do cca 10-15 min. tych ich "taxikom"
--
Posted: 2006-04-10 22:14:03

Fiju Posts: 0

este nieco... b1, mam este nejake fotky odtial, ak by si chcel, mozem zajtra uploadnut. a paradny hotel je aj LE PACHA... btw. chalani, zhamam jednu pesnicku, je to ost zo spidermana1 - ana johnsson - we are. ale ten song ma 2 verzie. radio version a tu druhu a ja potrebujem tu druhu pls, ak by to niekto nasiel, budem mu zauzlovany
--
Posted: 2006-04-10 22:40:00

vzera to ze ideme do tej Panoramy ... velmi dobre recenzie su na to...
este kuknem ten tvoj hotel fotky daj...a neda sa este dnes ?
--
Posted: 2006-04-10 22:48:51
Page <  123 ... 804980508051 ... 900590069007>

New Topic   Topic Locked
Forum Index

Esato home