>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Quote:
On 2007-11-30 15:26:00, brakin wrote:
cena 26.900
... si na tahu
... uz potahujem
bral si 32R86?
--
Posted: 2007-11-30 15:35:00
Edit :
B1 vitaj na sk,sorky detto )..jopo,ak jopo pise rovnako ako waldou,tak je tazke si mysliet nieco ine..
--
Posted: 2007-11-30 15:58:26
Edit :
Quote:
On 2007-11-30 12:48:00, sorac wrote:
Milan si uplny debil.nikomu sa nesmejem. . A ani sa neradujem. . Len som ti napisal,ze pocuvas radio ale nerozumies. . To su plany co si napisal,ktore chcu uviest do platnosti. . Terajsie pokuty su uplne ine. . Uz konecne prehltni tu horku slinu ze si neschopny a zacni sa spravat ako sa na stareho chlapa patri. . Nikdy sa nesmejem s cudzieho nestastia. . Ale asi ty sudis vedla seba. .
Luboss,prepac ale sam si debil,ked tvrdis nieco,co nemas overene a vydavas to za svoju znalost

moje udaje su z knihy "The higway code" vydanej AA v roku 2006 v cene 1,99£.Doporucujem,kup si ju,asi ju potrebujes
To na co narazas je sice prezentovane v mediach ako navrh,ze za kazde prekrocenie bude 6 bodov dole,ale o tom sa diskutuje,to mas pravdu,ale co som napisal ja,je v sucasnosti platna Penalty table.Tak nemachruj,si vedle jak ta jedle
ps: a prestan mi nadavat,ked ma poznas len tyzden,to sme si ani nepotykali zrejme za ten cas,ne,tak sa spravaj slusne k starsim,sopliak jeden

a chod si pofukat bolacky
--
Posted: 2007-11-30 16:12:00
Edit :
stycne body nula,neviem aky vyznam vidite v tejto komunikacii,ja som na esate málo,ale toto ma citat nebavi (
--
Posted: 2007-11-30 16:21:25
Edit :
Milan prestan uz do mna rypat. . Ja som napisal co som pocul v mediach. . Ale ty rypes do mna pri kazdej prildzitosti. . A slusne sa budem spravat tam kde to uznam ja za vhodne a kde si to zasluzia. . Ty ma len stale ohovaras a veci s tym spolocne. . U mna si si uctu nevybudoval a za to dakuj svojmu spravaniu. .a to ze ti tykam je o niecom inom.to ze si stary to neznamena ze ti budem vykat. . A uz konecne neryp ty do mna. . Uz ma s tym zacinas srat. .
Snurka este nie som na sk.az v nedelu poobede. .
--
Posted: 2007-11-30 16:25:00
Edit :
vitaj ty snurka,ty sem chodis malo,ja som tu furt

ked ta nebavi to citat,tak necitaj,ja tiez nepozeram filmy,co ma nebavia

Luboss jednoducho nevie prehravat,ale s tym mu ja nepomozem a prepacte mi vsetci,urazat sa ale nenecham a na kazdu akciu voci mne dostane reakciu,ci sa mu to paci,alebo nie.
Ved ako by potom fungoval zakon o zachovani energie? Ved Einstein by sa v hrobe obratil
--
Posted: 2007-11-30 16:30:00
Edit :
On 2007-11-30 15:58:26, 7wcsnurka wrote:
... ak jopo pise rovnako ako waldou,tak je tazke si mysliet nieco ine..
zdanie niekedy klame
--
Posted: 2007-11-30 16:33:39
Edit :
Precitaj si tie posty kto koho urazil. . Len som napisal ze neroztmies a aj som sa v dalsom poste 6spravedlnil za to ze som ti to nevysvetlil hned. . A corobis ty? Milan ja nemam problem s prehrou.ale ty mas problem zo zakomlexovanostou. .a tiez si nenecham utierat tvoju hubu o mna. . A porozmyslaj preco. .
--
Posted: 2007-11-30 16:37:00
Edit :
Quote:
On 2007-11-30 16:25:00, sorac wrote:
Milan prestan uz do mna rypat. . Ja som napisal co som pocul v mediach. . Ale ty rypes do mna pri kazdej prildzitosti. . A slusne sa budem spravat tam kde to uznam ja za vhodne a kde si to zasluzia. . Ty ma len stale ohovaras a veci s tym spolocne. . U mna si si uctu nevybudoval a za to dakuj svojmu spravaniu. .a to ze ti tykam je o niecom inom.to ze si stary to neznamena ze ti budem vykat. . A uz konecne neryp ty do mna. . Uz ma s tym zacinas srat. .
no vidis ako si sam pekne protirecis
ved ma vynechaj zo svojich podrazdenych reakcii tu na fore,a ja sa ta ani slovkom nedotknem

ale zaryp,tak dostanes adekvatnu odpoved,thats all,you understand?
lebo nemyslm,ze by som v poslednej dobe do teba zacal rypat sam ako prvy(zalezi ovsem,co povazujeme poslednu dobu) ved tot vzniklo z coho? ze si vo svojej reakci narazal na moju neznalost anglictiny a z nej vyplyvajucej neznalosti toho co pocujem v radii.Na co som ti odpovedal,ze to nerozumiem,ale vydedukoval som to,co uviedol,co si aj vlastnymi slovami v nasledujucom prispevku nepriamo potvrdil a uchylil si sa k invektivam klasickeho typu.To ma samozrejme nemohlo nechat v klude.Opakujem este raz,nevsimaj si ma,nebudem ani ja teba.Zi svoj zivot,nech je aky chce,je to len a len na tebe,ja ti ho kazit urcite nebudem.
--
Posted: 2007-11-30 16:48:00
Edit :
On 2007-11-30 15:26:00, brakin wrote:
Quote:
yopho wrote:
ber ten Samsung, kupim aj ja

akurat som ho kupil, cena 26.900
... si na tahu
mike de si? Potrebujem to nalozit
vyborna cena za vyborny TV
--