>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Quote:
On 2006-04-25 19:06:00, Elrond wrote:
kazdy je asi busy alebo co.
jj idem home zo sluzobky... dpc a triezvy...
ale obed bol good... vsak F-U
--
Posted: 2006-04-25 21:21:00
Edit :
... ocuvaj Vyhodnare, nizkoprofilove plaste su nosny "biznis" fi. kde robim. Podla nasich managerov sa plaste do 17" neoplatia robit(ciastocna pravda pre pridanu hodnotu, ale kolko Slovakov ma nizkyprofil?

). Tak kde by potom davali nizkoprofily a viacpalce?
--
Posted: 2006-04-25 21:24:00
Edit :
ahoj sajka, mas sa ?
--
Posted: 2006-04-25 21:27:02
Edit :
..ta vera ale to mas dobre rozdelene nieco taketo by sa aj mne zislo ja teraz si musim ist nieco navarit na zajtra ale nechce sa mi ... mam tu morcacie prsia a zemiaky to je vyber co...volajako to slahnem dokopy a bude...
--
Posted: 2006-04-25 21:27:12
Edit :
v com sa
nem@bavite se szoju
holka na vydaj akorat a vy ste meravy
ja by som uz tretu asi nezvladol a este keby mala aspon dve deti aj by ma naraz porazilo
szoja,jak si sa vdala a jaka bola ta svadobna night ?
--
Posted: 2006-04-25 21:28:12
Edit :
Quote:
7wcsnurka wrote:
turbostvorkolky impreza&lancer evo resp lacnejsia
honda type r
snura ale mne sa zda ze erka ja dvojkolka
btw:
ty si tu zacal s TDI tak neviem co sa hadate ..
B1 chce auto, ale s dakym sport motorom co toci 6500
takze to znamena ze chce asi BA a nie D
B1 kasli na tie D sracky, nafta je tak draha ako BA, a D ma drahsi servis, motor je drahsi a aj poistka, takze moc neusetris, a nepredpokladam ze chces na to zdolat 200.000 km kedze mas este aj sluzobne auto 1.9 D .. tu mozes kludne zodrat
pre teba je ideal motor:
V-TEC
VVTI
FSI
obsah: 1.5 1.6 1.8 (vsetko ta ista poistka)
alebo potom GTI a STi
.. idem sa mrsknut o vanu
snurka .. ale aj tak si moj kamarat a dufam ze 11.6. ideme do BA na Depeche Mode
:rofl:
--
Posted: 2006-04-25 21:41:37
Edit :
...nuz troska som mala obavy lebo : moja priatelka ani nevedela ze ja pridem chcela som ju krasne prekvapit a tak som sa dohodla iba s jej nastavajucim...to ste mali vidiet ten pohlad myslela som si ze uz viacej neprehovori ked ma uvidela v den jej svadby... bola velmi stastna ale ja som mala troska obavy ci je ok lebo by som bola strasne nerada keby tento moj sok by jej mal ublizit je uz v 4mesiaci,ale po prebrati vsetkeho to volajako preddychala a vesele bolo ako malo byt vsetci sme mali ruky nahoru...
...nuz asi takto ale rychlo mi to ubehlo uz som a od zajtra idem zarezavat...teraz som na navsteve v Bristole a idem si varit obedik na zajtra...
--
Posted: 2006-04-25 21:46:54
Edit :
valdo,ved cesty na zapad su gut a ja som myslel len take extremy,ako na tom picture,to su nake 18-19inch na 25-30 a takym ba diery nerobia dobre,hlavne tym diskom
--
Posted: 2006-04-25 21:49:15
Edit :
B2 pekne si to zhrnul

mas pravdu, samo ze chcem benzin

ten zvuk pradenia pri volnobehu, nehovorim pri vysokych otackach nic nenahradi
--
Posted: 2006-04-25 22:35:11
Edit :
nazdarek kolektive,vcul som skoncil,obe pezotacke405tkove sedacky sa chichocu v siififtine,trosku natesno,mam to vcul jak v kokpite f1

,zdvihol som aj posed o 8cm,divam sa teraz na vsetko s nadhladom

ale bola to riadna pakaren

zadne pneu su objednane z nemecka a elektrony su vo vybavovani,pojdem zobrat do bb,ked pridu,vcul mozem zacat robit karavan upravu,hmmm
--
Posted: 2006-04-25 22:37:00
Edit :
New Topic
Topic Locked