>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
V Nayi sa zacala predavat K850i

Cena 16990.
--
Posted: 2007-12-01 11:15:34
Edit :
Sony Ericsson K850i cerep
oproti
Sony Ericsson K810i podla mna nic nove a prevratne neponuka, a K810i ma teraz super cenu

[ This Message was edited by: yopho on 2007-12-01 10:33 ]
--
Posted: 2007-12-01 11:29:49
Edit :
zdrastvujte tavarisci. Kak vy nazivaete? Tisina. To waldo: jo delaj si se mne srandu

ja s nich nikoliv. To woldcid : jak to nebrat vazne

kdyz se mi druzja perou.

Byl tu spravnej nazor - porvat se a pak opit. Jo pardal nebude, last one na odstrel byl wodstrelen svedskym atase. Fotky budou profi. Pac nemam svuj fotak, t.j. Dig cameru na kerej prdel vidim. Zejtra mam free day takze jdu na bezky. Roviny a snehu je tu dost. Zacinam bejt nesvuj pac nikde neslysim lovencinu a magyarcinu. Sbohem a satecek wod slz.
--
Posted: 2007-12-01 17:13:00
Edit :
Na bezky v minus 20

neblbni. Na fotky sa tesim

bol som so xenov na love... Zas nechytila zajaca

kde ste vsetci? Rodinne navstevy?
--
Posted: 2007-12-01 17:56:00
Edit :
dospavame branimire

vcul neco udelam,najem sa,kuknem tv a idem pokracovat,rano zavcasu idem vydellavat na pokuty
jo boto,uzi snehu a hor,tam u vas na dolnakoch toho moc neuzijes,hmm a dik
--
Posted: 2007-12-01 18:35:00
Edit :
ty furt robis... mas aj volno?
--
Posted: 2007-12-01 19:27:17
Edit :
znas to milion hodin=milion pounds

musim dobehnut co mam zameskane
ale nie,zartujem,robim len po-pia a obcas cez weekend,ked hrozi slabsia vyplata,zalezi aj ci je treba makat,ci su poziadavky a pod. Nesmieme jazdit viac ako 40 h. tyzdenne,viac iba so suhlasom vodica a neprekrocit 60 hod.(tusim) Ministry of trasport tak nakazalo

mne to vyhovuje,nemam teraz inaksej roboty na doma,cez leto budem viac uzivat volna,chcem cestovat po okoli,ale v takomto case je v robote najlepsie,ticho,teplucko,hudbicka,pohodicka

pridem,prepnem naves a pokracujem dalej,chcem zastat,tak zastanem,tachokotuce nepouzivame,fixny plat za trasport,plus priplatky za cakanie a opodstatnene zdrzanie,uz ziadne stveranie sa po strechach,brodenie sa v blate,dychanie alergickeho prachu na starych povalach.....ale to malo ine vyhody,teda len jednu:moznost flexibility volna na SK....ale zas neistota,co bude az sa vratim,cize v klude som si to volno aj tak neuzil ,hmm

nechcem zasa flame,skratka vsetko ma svoje za a proti.mam svoje dlhodobe plany,uvidim ako sa mi podari ich naplnit...
ps kukam Impact Earth,dal som veceru,pivko za tym,relax

a ty co,takytak?
--
Posted: 2007-12-01 20:30:00
Edit :
jj relax, spravili sme si s g vianocnu naladu uvaril som biele vino s klincekmi a skoricou
dnes mala Xena zoznamko s ladom, nechapala ked sa pod nou lamal
--
Posted: 2007-12-01 20:39:23
Edit :
raz ta pridem kuknut aj s Cirom

mozno sa mu zapaci
ps uz aby som mal notas,potom to zaplavim aj ja obrazkami.ty si mal notas sebou u snicliarov?
--
Posted: 2007-12-01 20:52:00
Edit :
Quote:
On 2007-01-23 06:03:00, Sip wrote:
Snezi
faakt?
--
Posted: 2007-12-01 20:54:00
Edit :
New Topic
Reply