>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> SErbian forum- Srpski forum
Bookmark topic
Pa kakve veze ima sa mobtelovim forumom? Naravno da i tamo pise. Mislim nema ljutnje ali video si kako su ljudi koji se dosta razumeju u to odreagovali na tvoj post o kradji kredita. Cak se niko nije udostojio da to prokomentarise. Ja sam hteo ali nisam hteo i tamo da izazivam svadju. Evo sad sam probao sa sestrinom 062 karticom:
upload: 17kb
dnload: 76kb
ukupno:93kb
cena:5.59din
Sajtovi: wap.b92.net i wap.elitesecurity.org
Telefon: Blokia 3510i
To je dakle prepaid broj i odmah je prikazano realno stanje kredita(znaci odmah ti se skida kredit kad trosis nesto sto se tarifira) dok kod postpaid-a postoji problem za proverom zaduzenja jer ona NIJE realna tj. ne prikazuje pravo zaduzenje. Pa zamisli kakav bih haos bio kada bi npr. svakom na postpaidu ukrali kako ti kazes npr. 20 u toku meseca. Pa ima toliko besposlenih ljudi koji bi odmah trcali u korisnicki centar i zalili se da ovi ne bi nista drugo radili vec ceo dan resavali reklamacije... Ne ide to tako... Ima toliko prefinjenijih nacina da te pokradu a da su pred zakonom cisti tako da im se uopste ne isplati da se zajebavaju sa ovim glupostima....
--
Posted: 2004-11-06 22:09:35
Edit :
Naravno da su komentarisali, ali moderatori cim napises izbrisu ti post. Djordju su takodje brisali i zakljucavali topic. A to Darko da za oko 90kb da ti skinu 5-6din je nemoguce, barem ne na 063! A to sto ti pricas su uglavnom cinjenice tj predpostavke to ti licno mislis da nebi tako mobtel postupio. A tako neko moze da prica samo ko radi u mobtelu ili ima neke veze tj koristi od mobtela! Daj reci kakve imas veze tj ko ti radi u mobtelu pa da zavrsimo vise sa kradjom gprs-a za sva vremena!!!
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-11-06 22:42:21
Edit :
Ti nisi ukapirao da je to "komentarisanje" bilo ismejavanje?Jos je admin rekao da nece odmah da brise to da ljudi vide kakve sve gluposti neko moze da napise. Pa kako da ti ne zakljucaju topic kad pocnes da pises takve nebuloze. Sta ja i svi ostali imamo kao dokaze za tvoju tvrdnju sem: ukrali mi pare. JA ti kazem, dokazi mi to sto tvrdis i evo ti moj k700. Jednostavno to sto ti pricas je nemoguce. E sad da li to pricas zato sto ne smes da priznas da si pogresio ili si jednostavno totalno neobrazovan po tom pitanju(po tvojim odgovorima reklo bi se da je ovo drugo)to je vec druga stvar. Da je bar malo istine u tome sto pricas, pa znas koliko bi se ljudi bunilo i vrlo lako bi to doslo do Kurira ili Nacionala a zatim bi se i ostali zainteresovali i Motel imao mnogo vece sranje nego korist sto ti je uzeo 2din. Ili mislis da si ti jedini koji je provalio Mobtel? Nemoj puno da se zanosis. Inace ne radim u Mobtelu.
[ This Message was edited by: Darko1290 on 2004-11-07 10:38 ]
--
Posted: 2004-11-07 11:34:46
Edit :
Brate da sam ja u BG dokazao bi ti to odavno a mozda uskoro krenem za BG tj skoro sigurno ako ne popravim mob u LO pa ce mo se naci A kako ti komentarises da mobtel vise skida kredita od mtsa za istu stvar? A to sto je se neko ismejavao na moj post boli me uvo! A admin je rekao da nece da brise moje postove pa ih je ipak obrisao. A to koje koliko obrazovan ja nebi od tome, Djordje je ovde najobrazovaniji ima 2fak i 2ss, pa ako on kaze da mobtel krade kredit za gprs njega ce mo onda da slusamo KRAJ RASPRAVE
--
Posted: 2004-11-07 11:57:37
Edit :
2fak i 2ss? Decko jel ti znas o cemu pricas? Mnogo si bre detinjast. Jednostavno covek ne zna kako sa tobom normalno da razgovara. Kad porastes, videcemo...
--
Posted: 2004-11-07 14:34:47
Edit :
Djordje je tako rekao! A ti to sto shvatas ozbiljno to je tvoja stvar! Ja sam rekao Djordju da imam 13g onda je on na to odgovorio da ima 2fak i 2ss i to je to
--
Posted: 2004-11-07 15:30:52
Edit :
Sto je najtuznije ti se ponasas kao i da stvarno imas 13 godina...
@djordje Jel daje CT telefone na kredit?
--
Posted: 2004-11-07 18:43:24
Edit :
A ti raspravljas sa 13godisnjakom!
--
Posted: 2004-11-07 19:44:30
Edit :
Nazalost to mi je mana. Cesto pokusavam da nekim ljudima dokazem koliko grese ali njihov mozak jednostavno nije u stanju to da ukapira(inace nebi gresili naravno)....
--
Posted: 2004-11-07 21:18:51
Edit :
Velika ti je to mana brate sto svakom loncu poklopac hoces da budes!
--
Posted: 2004-11-07 22:13:32
Edit :
New Topic
Reply