>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
curwa,to foto s tou prdelou kravy rep. pol kravou je tak na chuja az je dobra.fotografia s polovicou kravy to tu este nebolo
--
Posted: 2006-08-22 22:22:04
Edit :
http://www.elzones.com/upload[....]and/10%20-%20Another%20Day.mp3

El si

Boto Ty nepucuj fotky

Ked sam nevies
--
Posted: 2006-08-22 22:55:50
Edit :
Quote:
On 2006-08-22 22:22:04, boto43 wrote:
curwa,to foto s tou prdelou kravy rep. pol kravou je tak na chuja az je dobra.fotografia s polovicou kravy to tu este nebolo
fotene pocas jazdy a z opacnej strany cesty

aj soferovat,aj naslapnut fotak a stihnut odfotit

mozes si to skusit "profik"

orezat sa da kedykolvek ,hmm o to tu neslo....
pokracovanie priste....
--
Posted: 2006-08-23 00:06:00
Edit :
B1 ani nerozmyslaj ci byt or dom. Jednoznacne dom. Predas byt v ba a niekde na vsi pri ba kup dom. Este aj auto z toho bytu kupis. Mas uplne jedno dochadzat z vesnice do ba ci z ba do ba. Casove narocna je len ba. Aj keby ste na to nemali,vezmite uver. Ste vs obaja vy robit budete. Ale first sa vezmite. Aby si nedosel na holotu
--
Posted: 2006-08-23 11:38:00
Edit :
Quote:naky lowak wrote:Boto Ty nepucuj fotky Ked sam nevies
.... a ti cerni to nejsou arabi
to su lovensti barani
jedou chlapci do tater
jdou bez motoru
sip to je amater
kurovec uz jede k moru
dovidenia,dopocutia ahoj
slape pres nas foto stroj
--
Posted: 2006-08-23 12:01:00
Edit :
No uz som viacmenej rozhodnuty pre dom... Len zatial vzdy tam bol zadrhel, raz spodna voda, raz naletova zon a na letisko, potom zas vetry od slovnaftu... Potom kamiony od samorina a s tym spojene permanentne ucpate cesty... A tych par dobrych lokalit co ostava su curevsky drahe
--
Posted: 2006-08-23 12:13:58
Edit :
nj branimire,dobre fleky su fuc,alebo drahe,ale budes mat na prevadzku domu? to sa furt nieco robi a ty mi pripadas taky skor "panelakovy typ" bez urazky,pls

a ked si to das robit,hmm,okrem toho obaja ste pracovne dost vytazeni,myslim,ledaze si najat zahradnika s domovnikom a udrzbarom a upratovackou v jednej osobe , hmm

som volny momentalne,hehe,to ma bavi.....
--
Posted: 2006-08-23 13:22:00
Edit :
ale nie je to take hrozne s tym domom
keby mal vediet robit vsetko okolo domu musel by byt -zednik,elektrikar ,instalater,maliar.
to sa dnes uz dava robit.prec su doby ked si to kazdy robil sam a bolo to i nekvalitne. a sam aj tak nic nespravi.musia byt minimalne dvaja
naco by boli potom ti mali zivnostnici.
zahrada v sucastnosti do 5ar ovocny sad a dole trava ,trochu na kvety a zeleninu a nebude tam mat co robit.
samozrejme staci 3 izby v dome a nejaka pracovna,lebo sa z toho gabina odrbe z toho uklizeni
[ This Message was edited by: boto43 on 2006-08-23 13:03 ]
--
Posted: 2006-08-23 13:56:00
Edit :
neco take staci
--
Posted: 2006-08-23 14:10:00
Edit :
...a zasa na poobednu...
...adios...
--
Posted: 2006-08-23 14:13:19