>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
boto,v nedelu se nedela
a co myslis,ze v tvojom delli sa raz flashka,ci karta nepokazi? aj hdd casom odchadzaju,bad sectory ti nic nehovoria,na to mame scandisk
--
Posted: 2006-10-08 08:50:00
Edit :
je je woldcide,jenomze taky win xp zapisuje na disk mnohem krat casteji ako napr. win mobile
v tom je ten rozdil zivotnosti mojeho della a tohle toho ump s flash card as a hard disc
hope you understand now (chapenzi)
a dze je ten magayr s hackem ? jak to ze nam tu neprca zazitky se savannym lvim psem,ktreho jsem mu ja poradil
snad uz kutya nesezral gabinu
dulezitej edit :
jo,jo kutya panicku nesezere. jednou takhle nakej tonda s pardubic nech chot doma s nakym hafanem.von chudak chodil nekde na montaze do blizky cizini (myslim Slovac) a pak kdyz se vratil panicka ho jiz nechtela ,ze pry ma kratkej
[ This Message was edited by: boto43 on 2006-10-08 08:53 ]
--
Posted: 2006-10-08 09:38:52
Edit :
Prekladat mi to nemusis

kym sa to zacne kur..T tak uz budu feromagneticke ramky s velkym ram a jednoducho vymenis disk

videl som norm.2,5 format disku s dvoma slotmi pre CF carty a da sa to pouzit miesto klas.Disku
--
Posted: 2006-10-08 11:33:00
Edit :
...hi guys....myslim ze vojsko a spec. priemysel vyuzivaju tuto moznost uz davno,a maju ine naroky,ze boto???
This message was posted from a P910i
--
Posted: 2006-10-08 11:46:41
Edit :
jojo,jen to jeste nikdo nevi kedy sa to zacne curvyt,co kdyz to bude za 2 months or 5 months ?
nechme to nech nam to vyskousej
curwa,hajku armada su lameri ,vid, brankina zde
ja to mohu rict lebo som mal otca vojaka ,vony nic neumeji pac nic umet nemuseji
jeste jednou sa narodit ,budu taky v armade
--
Posted: 2006-10-08 12:04:39
Edit :
Boto co ta skrie? Zavist?
ze nic nerobim a vela zarobim?
no a ! mal si sa lepsie ucit a bol by si porucikom or majorom
sak pockaj ked sa bude snah topit a budes mat v spalni dajak mokro. Jaj uz viem, boto teba zere to ze ja budem v duchodu skor nez TY
--
Posted: 2006-10-08 12:40:00
Edit :
klidek pani

boha a ja som akurat dokosil zelinu na bandurkach a vykopal som jeden riadok
rucne 
doteraz som to vzdy vyoraval traktorom

nuz doba je zla,zima bude tuha,treba sa nachystat aby sme vyderzali,dreva narubat,vody nanosit,slaninu zaudit,zemiaky uskladnit......
ozaj dobru chut k obedu

[ This Message was edited by: oltcit on 2006-10-08 12:11 ]
--
Posted: 2006-10-08 13:05:00
Edit :
porucnik,major major
vdyt ja chtel byt jeneral. v com ma ten prapora degraduje
--
Posted: 2006-10-08 13:16:34
Edit :
...boto,myslena bola imperialisticka world police US army,a nie nasa nezna mierova nizkorozpoctova jemneobranna armada,vole...
--
Posted: 2006-10-08 13:43:48
Edit :
nuz kdybych z te vysoke vojenske neodisel,terazky som mohel byt aspon plukovnik,mozno aj minister obrany
--
Posted: 2006-10-08 13:56:00
Edit :
New Topic
Topic Locked