>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
On 2008-01-06 15:51:52, Sip wrote:
Citko, ma FSC nejake OSD menu, aby som vedel aky mam nastaveny jas, hlasitost atd? Klavesy mi funguju, len sa mi ziadne OSD nezobrazuje. Pod downloads pre tento model nic take nevidim.
[ This Message was edited by: Sip on 2008-01-06 14:53 ]
ee nic nemam,iba nejaku utilitku na zobrazenie stavu kamery a vyber bezdrotovych sieti(BT,WIFI,UMTS) inac nic
PS vcul som dosel z prace,dneskaj som bol kuknut Bristol(Saju som nevidel

)
PS2 ozaj viete,ze XP SP2 maju chybu v detekcii a nasledne nastaveni dvojjadrovych procakov ? (mne sa to prejavovalo,ze isiel iba 1600MHz

) je to oprava od microsoftu,na sp3 nieje,tam to treba nastavit v registroch....... teraz mi ide maximalkou,t.j. 2600MHz
nechcelo sa mi varit,kupil som chinu pre dvoch(ale vypada to tak pre styroch

)
--
Posted: 2008-01-06 23:44:00
Edit :
Citko jo, hladal som vsade a tiez som ziadne OSD nenasiel.. skoda..
Ohladom toho SP2, si si isty ze je to chyba? Ako si zistil ze ti to ide len na 1600? Nieje to v sprave napajania FSC? Ja na Delli viem podla schem napajania upravovat rychlost CPU.
--
Posted: 2008-01-07 07:45:27
Edit :
Aj ja to tak mam, podla rezimu, vykon CPU
--
Posted: 2008-01-07 08:19:00
Edit :
On 2008-01-07 07:45:27, Sip wrote:
Citko jo, hladal som vsade a tiez som ziadne OSD nenasiel.. skoda..
Ohladom toho SP2, si si isty ze je to chyba? Ako si zistil ze ti to ide len na 1600? Nieje to v sprave napajania FSC? Ja na Delli viem podla schem napajania upravovat rychlost CPU.
neskor som potom nasiel spominany nejaky soft na Amilia na toto OSD,vraj dokonca je ba supporte FSC,ale nieco som stiahol,neslo to.Inac jas je ovladany na urovni BIOSu cez FN klavesu,cize to bude asi problem.... Ohladom toho CPU to je dokumentovana chyba priamo od Mrkvosoftu a ma na to aj patch,ale iba na SP2,ked sa mi bude chciet,tak to najdem volakde, A spravu napajania od FSC nemam vobec(ziadna nebola,mozno vo Vistach ale to som nestihol zistit),iba Winwsacku a nainstalil som RMclock utility na tieto pripady,hmmm. Spusti si CPU-Z a uvidis skutocnu frekvenciu.....
[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-07 13:56 ]
[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-07 14:18 ]
--
Posted: 2008-01-07 14:53:53
Edit :
takto ide naprazdno s windoes nastavenim

a takto pri zatazeni
--
Posted: 2008-01-07 16:44:32
Edit :
Citko ten jas je mozno ovladany BIOSom, ale OSD pre jas funguje na kazdom booku... ci je to Dell, HP, Acer, IBM, Lenovo atd... len je od FSC debilna podpora.. este horsia ako od Aceru a to je uz co povedat.
Ohladom toho CPU.. je zbytocne, aby ti siel procak na plne gule stale.. spotreba je vyssia, teplota je vyssia.. ale skusim stiahnut ten program a pozriem. Btw pouzivas na screenshoty nejaky program?

Ved to je zbytocnost, pekne vo woknach si screen urobis sam
--
Posted: 2008-01-07 16:57:46
Edit :
suhlasim,ich podpora v tomto je naprd,ziaden managing booku neexistuje,jo mam na to softik(capturing)
http://www.gadwin.com/download/
v oknach je capturing?kde,pod cim,ale uklada len do bmp,nie?

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-07 16:15 ]
--
Posted: 2008-01-07 17:09:56
Edit :
co mas majkle na UMTS?
ja tam mam takyto okliesteny program,stiahol som aj 3G Watcher,ale nejak nefunguje.......
mam tento
--
Posted: 2008-01-07 17:53:16
Edit :
Citko je tam 3G watcher, funguje v pohode. Ale tieto softiky kua.. ja to mam urobene inak, aj v delli aj v tom fsc som si urobil only dialup pripojenie a idem cez ikonku. Nemusim mat ziadny program otvoreny

Ja som proti takymto softikom, len to zadrbava comp
Screenshoty: No, da sa cez skicar ulozit aj ako jpg

Ale odpoved na tvoju otazku, nie, nativne sa to vo windowse neda.
--
Posted: 2008-01-07 18:37:13
Edit :
hm tak to potom musis mat inu datovu kartu,ja mam GTM 378,to je novinka teraz a asi nemaju este poriadne softy k tomu.Ten 3G Watcher som chcel kvoli praci s SMS,vis,ved som to tu spominal. A okrem toho ten softik ma v sebe nastavenia pre vsetky existujuce siete,cize v roamingu vec na nezaplatenie.Pri pouziti domacej jednej siete to nema vyznam,pravda,ale v zahranici hej.Ad screenshoty,to som nevedel cez ten skicar,to ani nepouzivam
Inac napisal som na FSC Help suppot ohladom toho 3G Watcheru aj OSD menu,som zvedavy co z nich vypadne,dam vediet potom,zatial patram dalej po forach........... a s tym manazovanim CPU uz vim jak to je.
--
Posted: 2008-01-07 18:58:52
Edit :
New Topic
Reply