>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
hm ani ja nevidim

zeby preto ze nie som lognuty?
dobry biznis mas majkle,odstavis auto s neviditelne prasknutym naraznikom na prihodne miesto a cakas na blbecka,co sa nachyta

teraz uz len znameho v poistovni pre istotu a vymenis si to aj sam...

t je samozrejme zart,i ked napad celkom ujde,nie?
--
Posted: 2008-01-11 16:33:00
Edit :
Len aby nemal popraskane este aj daco pod naraznikom, mike nech to da z jeho zakonnej, do skody odhadom 70 tis netreba volat policiu
--
Posted: 2008-01-11 17:46:00
Edit :
Braki je nastastie len prasknuty naraznik nic viac. Bal som sa, ze to schytal aj chladic, ale cestou z BB tomu nic nenasvedcovalo. Ak mam pravdu povedat, tak by som si to nikdy nedal opravit.. ale proste z principu ak mi niekto klame do oci a robi sa sprostym, tak nech aj zaplati. On to z poistky nechce, povedal, ze mi preplati fakturu.
Takze. Zistoval som cenu vo Fiate, vymena narazniku aj so striekanim a zo vsetkym by v BB Rente vysla na 18.000SK. Toto ked mu poviem, tak ho jebne. Ale riesit to cez BB Rent nebudem urcite, kupim si naraznik sam, na nastriekanie mam vyborneho chlapika v BB. A uz ked to bude striekat, tak rovno necham streknut aj zrkadla do farby. A naraznik dam z 3dv. Punta, je krajsi

Sportovejsie vyzera
Btw ta fotka je z 6120c, hnusne to foti co? A to bola len info o tom, ako parkujem za pracou, ved viete
--
Posted: 2008-01-11 18:38:35
Edit :
pozeram,ze ste dvojznackovi..

punto>fabia>punto>fabia............
--
Posted: 2008-01-11 18:46:28
Edit :
jj, taka mala vodarenska vojna
--
Posted: 2008-01-11 19:25:00
Edit :
Tak tento skurveny den dopadne mozno aj dobre... je tu nova AVANTASIA!!!!!!!
--
Posted: 2008-01-11 20:19:19
Edit :
hmm no nefim,moje auto je v dielni,starter,musim pouzit auto ktore este len pride(ma tu istu trasu ako ja)skor ako o 23 to nebude,cize realne vypadnem tak o polnoci,plus 4 hodiny,cesta tam a prepinanie a o 7 rano by som mal byt v Doncastri,to sa neda stihnut

ani keby som mal svoje auto.A prsat bude jak webnute,tak o zabavu na piatkovu noc mam postarane....... a este som aj hladny
--
Posted: 2008-01-11 20:38:45
Edit :
do teraz som si myslel, ze chodim rychlo.. tak teraz si to uz nemyslim ani len trosku..
http://www.autorevue.cz/default.aspx?article=12322
--
Posted: 2008-01-11 21:19:03
Edit :
sorky, on ide uplne dopohody, ja to uz starsie video. Ked som isiel teraz na sviatky domov tak Szczecin - Kuty, 773km rovnych 5h15min... Dve osoby v aute, plne nalozeny batozinou. Isiel som ale v noci, minimalny ruch na cestach.
--
Posted: 2008-01-11 21:44:00
Edit :
je to mozny dobry vodic(technicky)ale nedobry vodic pre ostatnych(neohladuplny) cize skratka,je to k...t a precitajte si diskusiu k tomu,hmmm

to nieje o tom ako kto dokaze rychle chodit,rychlo reagovat a vyuzivat potecial auta na doraz,ale o tom ze tam boli aj ostatni ucastnici prevadzky,ktorych ohrozoval............. a finish.....taki si zasluzia len zapnut za naraznik a povlacit ho po ceste. samozrejme da sa chodit rychlo(ak mas na com)aj bezpecne(toto nebol ten pripad)
--
Posted: 2008-01-11 22:04:02
Edit :
New Topic
Reply