Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : No nii, siia eesti keeles!:)
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > No nii, siia eesti keeles!:) Bookmark topic
Page <  123 ... 91011 ... 202122>

Aivar Posts: > 500

T�nud! Oli p�ris meeldiv puhkus jah. �htlasi katsetasin, kuidas peab Eesti kliimaga harjunud mobiil vastu Aafrikas, kus parasjagu valitses VILUS +45 kraadi Ja k�rbe piiril oli kena levigi olemas.

Pidas vastu k�ll, aga m�ni aeg hiljem hakkasid YES- ja NO-nupp streikima. YES-klahv oli ka varem streikinud, kuid siis iseenesest taas korralikult t��le hakanud. N�ib, et tasapisi "paranevad" nad taas m�lemad �ra, kuid �ldiselt tuleb neid veel teatud nurga all vajutada, et reageeriksid.

Mis puutub telefoni K750, siis paistab teine p�ris elus pisut kenam kui K700. V�i mis teised arvavad?

Ootan huviga, milline nii sisult kui v�ljan�gemiselt tuleb j�rgmine mudel, olgu siis K800, K900 v�i mis iganes nimeks.
--
Posted: 2005-08-05 16:07:30
Edit : Quote

mel545 Posts: 9

K 750 n�eb jah p�ris hea v�lja. Hind on aga nats kr�be. Las kukub v�he siis proovin �ra kindlasti.
--
Posted: 2005-08-06 13:15:27

K700i tuli eelmisel aastal Eestis turule hinnaga ca 7000 krooni, n��d saab uue mudeli juba 3000-3500 krooniga. Nii et k�ll selle K750i hind kukub ka �ige pea.

Oli aeg (2002. aasta kevad), kui T68i maksis Esmofonis/Hallos 10 500 krooni...
--
Posted: 2005-08-08 10:30:51

bravofly Posts: 153

hehe, nagu paar aastat tagasi, pean ka n��d t�dema, et kui telefoni v�tta kui t��riista, sis polegi tegelikult vahet, kui vinge ta n��d t�pselt on. ses m�ttes soovitan asju rahulikult v�tta ja t�esti hinnalangusi oodata. aga noh, eks siis tekib juba j�llle miskit uut ja huvitavat
--
Posted: 2005-08-08 16:24:12

Ohoo, kes kirjutab! Heas m�ttes muidugi Ma arvasin, et eestikeelse jutuveeru asutaja ei ole enam meiega. Miks oled nii kaua vaikinud?

Mis puutub telefoni kui t��riista, siis eks ta ole nagu iga teinegi tehniline vidin: m�ni ootab temalt rohkem, m�ni v�hem; m�ni tahab, et asi teeks pigem seda, teine, et pigem toda. Ja kui asi vastab ootustele, siis loomulikult tekib tahtmine seda v�imalikult ruttu proovida.

Kui n�iteks minu teha oleks, eelistaksin uut telefoni n� vanamoodsa must-valge ekraaniga. See-eest aga sooviksin, et telefon oskaks t��tada mitmes erinevas s�steemis.

EMT kliendina oleks mul roamingu korras v�imalik v�lismaal kasutada: GSM 850/900/1800/1900 + iDEN + CDMA + WCDMA + satelliitmobiilside. M�elda kui tore, kui telefon oskaks k�igis neis sagedustest/s�steemides t��tada.
--
Posted: 2005-08-09 15:42:23

JarodT Posts: 0

Oi jah, siin on palju juttu k�ll, hea et eesti keeles, aga oma murele ma ikkagi vastust ei leidnud.
V�ib-olla keegi siin oskab ise aidata v�i siis mingi suuna anda, kust vaadata.
Point selles, et juba kevadel sai endale muretsetud SE K700i. Ostsin ka �he Trusti Bluetoothi seadme, et arvutiga �ra �hendada. K700i on �ks v�imalus, et sa saad arvutit juhtida telefoniga nagu puldist. No seda ma alguses ka proovisin, p�ris m�nus oli. Aga siis kunagi ilmusid probleemid, et telefon ei �henda endam kaugjuhtimist seadet minu arvutiga �ra. Ma ei saa aru, milles probleem. Lasin isegi uuesti Trusti driverid peale, aga kasu ei mingit.
Siis hakkasin telefoni t�psemalt uurima.
Leidsin, et kui ma Bluetoothi kaudu otsin seadeid, siis ta leiab mu arvuti ilusti �les, isegi nimi on olemas ilusti "KIISU". Aga kui ma vaatan kaugjuhtimise alt n�iteks, Desktopi alt, siis seal on kirjas �ks muu arvuti, mis kunagi sai Bluetoothiga �ra �hendada ja mu uut aruvtit seal ei ole kuidagi kirjas. �ritasin sealt ka seda vanat arvutit �ra kustutada, aga ei kustu kuidagi, isegi tehase seadete taastamisega mitte.
M�tlen ise, et kui saaks kaugjuhtimise, vali seade alt selle �ra kustutada, siis v�ib-olla telefon loeb sinna endale mu uue arvuti ka sisse. Muidu tuleb kogu aeg kiri ette kaugjuhtimist �ritades, et "Bluetoothi �hendus eba�nnestus".

V�imalik, et jutt j�i segaseks, kui vaja �kki oskan ka paremini seletada kui k�sitakse t�psemalt mida vaja.
�kki keegi oskab siis aidata sellega.

Ette t�nades
Jarod T.
--
Posted: 2005-08-12 11:11:03

Tervitus!

Kui oskaksin, siis aitaksin. Aga nagu ma m�letan, on Draqula siit Esatost see mees, kes erinevaid v�imalusi telefoni ja arvuti vahel on katsetanud. Ehk h�ppab ta siit m�nel p�eval j�lle l�bi ja oskab midagi �elda.

Jarod T, kuidas muidu K700i-ga rahul oled? Kuidas tundub k�nekvaliteet ja leviomadused?
--
Posted: 2005-08-12 19:18:59

JarodT Posts: 0

Pole midagi hullu, sain juba selle isegi t��le. V�tsin k�ik maha, k.a. SonyEricssoni PC Suiti ja Trusti Bluetoothi driverid. Ilma nendeta hakkas ise ilusti t��le puhtalt Windowsi enda driveritega.

SE K700i olen ise t�iesti rahul. Enne seda oli SE T630 (ka v�ga hea telefon), aga ikkagi arengut on ka vaja ja ikka edasi mitte taandarengut.
SE T630 k�ige suurem mure oligi m�lu v�iksuses. K700i on seda piisavalt, ma ikka kasutan seda isegi mp3 m�ngijana kui just raadio levialast v�lja j��n.
Kvalitet vastab t�iesti SonyEricssonile. Ma ei ole kunagi pidanud SE v�i Ericssonis pettuma.
--
Posted: 2005-08-12 20:56:42

bravofly Posts: 153

Nojah, alles ma seletasin siin, kuda telefon t��riist on. N��d uut vaja Tea, kas keegi juba on j�udnud K300i-d proovida? Ma nati kooner ka exole ja mingit v�ga hirmsat pilli ei viitsi osta
--
Posted: 2005-08-13 02:54:04

mel545 Posts: 9

Ma proovisin ka l�bi bluetoothi oma arvutit juhtida aga ei midagi ja mis mul selleks �ldse vaja on ja mida ma seal t�pselt teha saan. Ma ei m�leta mis firma mul see bluetooth on(lugesin kuskilt et k�ik ei pidanud toetama seda puldi v�rki) �kki saad aidata ja natuke mind �petada mis arvutis ja telefonis teha tuleb. Kui ma proovisin �tles ka et �hendus eba�nnestus ja j�tsin asja sinnapaika.
--
Posted: 2005-08-14 11:40:07
Page <  123 ... 91011 ... 202122>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home