>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Dar dupa ce vei avea acei bani,vei cumpara de la ei,nu?Daca tu faci asta,atunci o fac si eu,cred(98%)
Si acum un lucru mare (cel putin pentru mine) am terminat site-ul cu petitia impotriva operatorilor de telefonie din Romania:
http://www.ghica.3x.ro
Daca vreti aruncati o privire pe acolo!
See ya!
--
Posted: 2003-10-31 16:58:35
Edit :
Bogdane, mi se pare ca pierzi timpul, serios...nu ca ideea ar fi rea (dar si asta este utopica) dar...nu rezolvi nimic.
--
Posted: 2003-11-01 16:33:52
Edit :
M-am confruntat cu atatea probleme,ca deja ma simt ostenit
Dar stiu ca asta nu se va rezolva cat ai bate din palme
O sa am rabdare si sper sa reusim ceva.Oricum,chiar daca nu strang prea multe semnaturi tot le trimit la baietzii care se ocupa cu telefonia fixa/mobila link-ul catre acel site !
Si asta pentru ca nu mi se pare corect deloc ce anume fac!In plus m-au sfatuit ca daca nu-mi convine situatia,sa trec la concurenta.Ha,ha.Care concurenta?Ca din punctul asta de vedere,parca s-au inteles ai naibii cu totii
((
See ya all!
--
Posted: 2003-11-02 20:01:14
Edit :
Uite,mi se pare o lupta pierduta din start, sau mai mult(cu riscul sa te jignesc) ,o lupta pt care nu merita sa pierzi vremea. Ce naiba se intampla daca te sun si ai telefonul inchis?Intra mesageria..si ce daca intra?iti las un mesaj sau incerc mai tarziu..hai sa fim seriosi,ai 25 de ani ce naiba?!
--
Posted: 2003-11-02 22:52:27
Edit :
Bun,parerile le-am aflat.Putem incheia discutia pe tema asta.Voi continua lupta respectiva,din acelasi motiv pentru care am inceput-o.
Putem reveni la aceleasi discutii de mai inainte!
M-am gandit sa inchei discutia respectiva pe un ton amiabil.Efectiv pe mine ma deranjeaza,avand in vedere ca am o factura destul de GROASA,si se intampla deseori sa o patzesc cu mesageria asta!Evident ca sunt deranjat de treaba asta!
See ya!
--
Posted: 2003-11-04 18:02:56
Edit :
ia ziceti merita sa dau 90 euro pe un T300 de pe piata? (vechi)
--
Posted: 2003-11-04 22:01:38
Edit :
Pe rol.ro este 110$ nou-nout,asa ca nu stiu ce sa-ti spun.Eu unul, nu l-as lua pt ca poa` sa crape ceva in el sau poate ca deja avea ceva...mai mult de-asta.Romanii nu vand un lucru decat daca este ceva in neregula cu el,altfel mor cu el de gat...asta am observat eu pe piata tel mobile;-)
--
Posted: 2003-11-05 13:20:08
Edit :
sau daca au nevoie urgenta de bani! cum am avut eu cand am luat P800 in iunie...am vandut t300 cu 5 mil ca sa pun diferenta! si l-am luat in februarie cu 8! Dar banii nu conteaza cand inlocuiesti cu ceva de mii de ori mai bun...
--
Posted: 2003-11-05 16:07:52
Edit :
Vreau si eu sa stiu cum este P800?Ce feeling iti da?De unde l-ati luat?Cat de bun e diplay-ul(intreb pt. ca e pe baza de touchscreen)-adica am auzit ca nu e prea bun touchscreen-ul ala-?Sunt suficiente cele 4096 culori?Vreau sa-mi iau si eu peste vreo 2-3 saptamani si intreb si eu in stanga si-n dreapta!Cum se aude,cum sta cu semnalul?Sunt disperat pt. ca vreau sa cumpar unu' neaparat si vreau sa stiu ce fac cu banii!
See ya!
--
Posted: 2003-11-06 08:29:44
Edit :
Am T610 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atat.
Bafta!
--
Posted: 2003-11-06 09:45:13
Edit :
New Topic
Reply