Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 913914915 ... 161816191620>

boto43 Posts: > 500

zdravim vas szlovacsi.
kdepak mame nasiho bratislavkeho lokal matadora.
chtel bych ho poucit o prechodu faze l-g na g-l ,rovnovazny diagram l-g.
ale kdyz tady neni,nic nemuzu.
nevadi,ja umim kultivovane,chytre a zajimave povidat i o jinych vecich jako fysikalni chemie.
napr. vojensky vedy. to jest nam vsem jasno s kym by jsem mel vist debatu.
pobyt na posicich,prekvapivy atack ,rychly navrat na posice,v tem vsem su odbornik.
napr. nepritele je nejlepe napadnout mezi 23,00 hod a 00,00 hod.
to jse povecsine spi a nebo mrda.
nepritel typu sipa aneb snouru blije.
prvni utok musi byt hodne silnej.
nepritel zamestani spanim,mrdanim nebo blibitim
neni tak pruznej.
vyhlaseni valky se zasadne nezverejnuje.
vid chyba buse v pousti,kde v podstate nemusely padnout zadny amici,jen chybou jich vudcu je prislo o zivot stovky.
ze jo je to blbi takhle po pulnoci prepadnout cizi country.
ale dnes jiz se muze.
teda alespon amici muzou.
jak to veme ale budoucnost to nevim.
jo je to divna demokracie a svet.
mne to pripada jak v kennelu mr.goodwina kde nejsilnejsi pes neustale hryze ti slabsi.
boha jeho ale won ma wolnej pohyb a wony jsou na retezi.
--
Posted: 2008-01-22 23:15:00
Edit : Quote

oltcit Posts: 7

tez vas zdravim,vcera to bolo na prd,smenu som odtrpel,zasa som nemohol dychat ale vyhladal som si rano podla priznakov a dozvedel som sa ze ma vlastne astmu,krizenu s alergiou a ta predvcerajsia akcia,kedy som vysramal svoje okno na izbe,lebo ho isli menit a nechcel som aby mi tu narobili este vac si bordel,tak som to radsej spravil sam.Napriek setrnej demontazi sa z tych dutin vyvalil este viktoriansky prach a ten sposobil,ze som dostal astmaticky sok a drzal ma skoro 24 hodin.Cize skratim to,rocny narast na toto ochorenie je 23 %,rocne len v UK umiera 2000 ludi na toto ochorenie.Vlhkost a zima su zivnou podou k tomu(a ja pridavam ich system kobercov,konstrukcne riesenie stropov,podlah). Moj otec tiez umrel na to Cize zaver: rychlo zarobit a ist do tepla a sucha.Zatial sa mi pozdava juzne Francuzsko,co povite?????? Bol som tam a myslim,ze by to bolo OK.Idem kuknut nejake joby tam,hmmm. Tak zatim.......

PS stahujem turisticke mapy Montenegra,asi tam skocime cez leto pozriet,tam sa mi paci tiez,ludia zatial normalni,ekonomika v plienkach,euforia z osamostanenia zatial vari ostala.Podnebie vyhovuje,priroda nadherna.....

ps3
a toto si kupim

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-23 06:39 ]

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-23 07:06 ]
--
Posted: 2008-01-23 07:37:24

hai Posts: 6

On 2008-01-23 07:37:24, oltcit wrote:
ale vyhladal som si rano podla priznakov a dozvedel som sa ze ma vlastne astmu,krizenu s alergiou

ps3
a toto si kupim

.....peknu diagnozu si si vybral,len najst na nu odpoved.....
.....a masinku si si vybral pjeknu,tusim nadvazuje na 4700ku,aj cena je dobra ,tusim okolo 430 dolarov.....
--
Posted: 2008-01-23 17:42:00

sorac Posts: 42

ja s tou diagnozou zijem uz 31rokov.a je jedno aka krajina je to.
Kup si spray berotec a ten ti ulavi okamzite.staci jeden strek pri nadychnuti. . A zomiera sa na to len to netreba provokovat. .
--
Posted: 2008-01-23 19:26:00

oltcit Posts: 7

zboznujem google
vynatok z pribalovej informacie k Berotecu:
.................
Fenoterol hydrobromidu je priamo pôsobiaci sympatomimetický činiteľ, v terapeutických dávkach selektívne stimulujúci beta2-receptory. Pri vyšších dávkach nastáva stimulácia beta1-receptorov. Zasiahnutie beta2-receptorov aktivizuje adenylovú cyklázu prostredníctvom stimulačného proteínu GS. Zvýšenie cyklického AMP aktivizuje proteínovú kinázu A, ktorá potom fosforizuje cieľové proteíny v bunkách hladkého svalstva. To následne vedie k fosforizácii myozínového ľahkého reťazca kináz, inhibícii fosforidovej hydrolýzy a otvoreniu vysoko vodivých kalciom aktivizovaných draselných kanálov. Sú dôkazy, že tzv. maxi-K kanál môže byť priamo aktivizovaný proteínom GS.

Fenoterol uvoľňuje bronchiálne a vaskulárne hladké svalstvo a chráni proti bronchokonštrikčným stimulom, ako je histamín, metacholín, studený vzduch a alergén (skorá reakcia). Po podávaní nastáva uvoľnenie zovretia priedušiek a zo žírnych buniek sa inhibujú prozápalové mediátory.

Po podávaní vyšších dávok fenoterolu bolo preukázané zvýšenie mukociliárneho klírensu...............................

PS diky za tip,musim kupit,je to vari aj na volnopredajne.....

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-23 18:53 ]

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-23 18:53 ]
--
Posted: 2008-01-23 19:52:37

Branimir Posts: 0

tak som sa prvy krat pripojil cez t-mobile kartu a 6120 k netu...

Rychlosť Vaseho pripojenia je 911.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiel 113.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

slusne

Pingmeter

Test zaznamenal 10 vratenych paketov z 10 všetkych paketov, co predstavuje 0.00% packet loss.

Priemerny namerany ping predstavoval 80 ms.

[ This Message was edited by: Branimir on 2008-01-23 18:56 ]
--
Posted: 2008-01-23 19:55:15

boto43 Posts: > 500

do prdele o astme nic nevim. Nic neporadim. Ted budu vypadat jak blbec.
--
Posted: 2008-01-23 20:01:00

Branimir Posts: 0

neveriiim ty nieco nevies
--
Posted: 2008-01-23 20:52:12

Quote:
On 2008-01-23 19:55:15, Branimir wrote:
tak som sa prvy krat pripojil cez t-mobile kartu a 6120 k netu...

Rychlos Vaseho pripojenia je 911.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiel 113.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

slusne

...takze spokojny?...
--
Posted: 2008-01-23 21:10:00

...citko,ale berotec neriesi pricinu,len hasi nasledky...a pozri este vedlajsie ucinky...
--
Posted: 2008-01-23 21:18:00
Page <  123 ... 913914915 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home