>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
10d e cam mare si un pic prea grea.prefer d70.si repet,un d70 e mai presus decat un eos300d. si nu pt. ca asa zic eu ci pt ca asa zic cele cam 20 reviews pe care le-am citit.
nikon are white balancing mai bun.sharpening-ul este superior pt ca are antialiasing mai relaxat,insa introduce ceva noise.
eos300d are iso100,ceea ce nikonu nu are.doar de la 200-1600.insa nikonu e mult mai rapid...booteaza in 200ms,iar burstul este mult mai rapid ca la orice canon.
ideea e ca eos300d a fost facuta dintr-un 10d downgradat (ceea ce nu e bine),pe cand d70 este fully reengineered.
iar aspectul unui eos300d e penibil.cheap plastic.
exista si aici d70 mai iefti,insa contine lentile nikkor af-g 18-80mm.
a mea are noile nikkor af-s dx 18-70 incluse in pret.
nikon spune ca sunt recomandate pt. d70 ca fiind cele mai bune,evident la pretul asta.
cat despre fotografii...promit sa postez aici pe masura ce o sa invat si eu sa o folosesc.
deocamdata camera e mai desteapta ca mine asa ca tre sa invat cum se foloseste.si nu e chiar asa de usor.
pana la fotografii o sa va arat si poze.
--
Posted: 2004-06-04 18:30:24
Edit :
Ca sa ajungi la 600 mm cat te-ar costa lentilele, si cat ar costa in cazul unui 300d?
Te intreb, pentru ca nu m-au interesat preturi pentru asa ceva. Evident urmatoarea camera va fi dslr, dar nu anul asta. Vreau sa cumpar, pana una alta, un tc-dc52 si la-dc52c
--
Posted: 2004-06-05 20:02:00
Edit :
man,nu stiu.600mm tre sa fie scump pt ambele...cred
ce is chestiile alea de le-ai mentionat?
--
Posted: 2004-06-06 14:13:26
Edit :
Teleconvertor 2,4x pt. A70, si lens adapter.
Dar in tara sunt scumpe, caut o solutie sa cumpar de afara. Iar cine aduce in tara, de pe bursa.rol, sunt niste tzepari
--
Posted: 2004-06-06 16:05:00
Edit :
sal fratzilor. ma bag si io ca-s nou p.aci. adeca la o noua revenire pe forum dupa muuulta vreme. asa...d p la inceputurile lui. da sa lasam istoria. sa ma prezint: se p800 si t68i cu mca.20, palm m130 (si unu m500 da sta degeaba), toshiba portege de laptop...bla bla si un olympus c-100 1,3MP cu 32MB Smart Media. fratzilor, dezamagirea e mare la p800, da e no news. pai asta e camera? nush ce m-as face fara olympus. parca si mca.20 e mai bun,desi zice-se ca ii acelasi la p800. da,recunosc, ies ok la lumina buna. punct! de palm ce zicetzi fratzilor? d cand cu p800 e cam slaba treaba dar d 3 ani d zile palmul a fost cel mai bun prieten. revenind, olympusul, desi e destul d mare si greu, rezolutie mica si nu are zoom optic, face niste fotografii absolut bestiale. comparat cu camere din acelasi segment de pret, dar de firma, bate clar orice concurenta. pe langa ccd si optica buna, procesorul utilizeaza un algoritm foarte bun. adica artefactele sunt cvasiinexistente. si asta se vede cel mai bine pe pozele low light unde, desi la 1290x960, chiar marite, nu vei observa artefacte si alte minuni. mai are cineva sau are cineva experiente cu olympus, sa ne dam cu parerea? numai bine!
--
Posted: 2004-06-07 18:29:00
Edit :
pt mine camera de pe telefoane nu exista.nici macar nu are rost sa o mentionez.pozele sunt oribile.asa ca mi-am luat ceva ca lumea.olympus sunt in general camere bune.am un prieten ce are un olympus si e o camera buna.eu mai am un aiptek de 1.3 megapixeli pe care nici nu il mentionez.e buna ca web cam,dar pt. nimic altceva.
--
Posted: 2004-06-07 20:34:08
Edit :
din forum pt tel am ajuns sa discutam despre camere digitale...e bine si asa decat deloc...
sosojerk am protect de ecran pt p900...daca nu ai sa iti iei ca merita sa protejezi ecranul ala. Nici nu zici ca e pe ecran si a venit in 1 sapt din singapore in cluj. Sunt impresionat.
www.p900er.com
--
Posted: 2004-06-08 13:18:06
Edit :
well...eu am o mica problema tehnica.nu am inca credit card si nu pot face inca pana peste cateva luni.cum ai platit?transfer bancar?ca momentan numai asa pot plati de aici.
--
Posted: 2004-06-08 19:24:12
Edit :
nu se poate decat cu card, au am un mastercard si il folosesc des pt net.
--
Posted: 2004-06-08 20:50:20
Edit :
hmmmm....nasol...
--
Posted: 2004-06-08 21:37:44
Edit :
New Topic
Reply