>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
mas to marny,tt je u mna total passe,jednoducho mi nevyhovuje ovladanim,beriem u neho len dve veci: moznost lepsieho zobrazenia itinerara s napoctom vzdialenosti od startu a moznost konfiguracie upozornovania na POI.Inac ni ine, a to planovanie itinerara je fraska voci iGO,keby si si to skusil,pochopil by si o com hovorim,Ale ja nikomu neberiem to na co je nauceny,dolezite je to vediet ovladat,aby nevznikali kolizne situacie na ceste,lebo nieje nic horsieho ako ked si to niekto raz cas zapne a potom zmatkuje na ceste,lebo nevie ako mu ta navigacia vlastne funguje(to vo vseobecnosti) iGO ma samo&rejme tiez rezervy,ale da sa krasne upravit k svojim potrebam(a tym nemyslim nahradenie uvodnej obrazovky nejakou ritkou

) i ked to nieje praca pre zaciatocnikov.........
--
Posted: 2008-01-27 22:04:56
Edit :
jo,popravde receno igo nemam prilis oficialnu verziu, se priznam je to krakatit.
zadne upgrade map tudiz dellat nemohu
ale ten wayfinder je dle mne presnejsi a hadam ma i lepsi pokryti zde na lovaci.
dle igo,ziju na vode teda kdyz ted pisu mel bych bejt v rece.
nasi ulici vubec nezna.to vsechno wayfinder i nav for all
bez problemu.
igo mne jednou v gbelech navigoval primo do kostela kde vubec nebyla odbocka.
jednou v tt primo do mestskych hradeb.
i way finder ma sve chyby v dun strede nezna jeden kruhovej objezd a v nr ten na mostnej taky neregistruje.
ale neziju v rece a neposilame
hlavou proti zdi.
p.s. jo tomu kostelu ja rozumim
[ This Message was edited by: boto43 on 2008-01-27 21:53 ]
--
Posted: 2008-01-27 22:51:00
Edit :
nuz botiku ,ja sa ti fakt cudujem,100 euro mas na nieco co ti prinasa dalsie vydavky za data a nemas 3000 sk na plnohodnotnu verziu iGO,ktory ma tak podrobne mapy,ze ked uz prides do toho kostola,tal ti aj ukaze kde farar slope omsove a kde si (ne)veriaci umyvaju ruky v tom vysokom umyvadle
ps kua sak nemozem spat,uz som jak jazwec,v noci labzujem,a cez den som zalezeny v nejakej diere
--
Posted: 2008-01-28 03:55:27
Edit :
jeje hosi radostna sprava pre skodoradostnikov,odisla mi bateria na notasi,totalne klakla,hold nieje to dell,kua
--
Posted: 2008-01-28 13:56:49
Edit :
no jo kvalitka v podani FS
kupujte toshibi aneb della
na druhe strane ty ses lamer takze to ani chyba FS nemusela bejt.
kdyz mas stavovsku cest ke znacke tak priznas ze si to dohukal ty
edit : jsem zvedav na vyjadreni szrcse,myslim ze rekne je to chyba woldcida
[ This Message was edited by: boto43 on 2008-01-28 13:13 ]
--
Posted: 2008-01-28 14:11:47
Edit :
tesi ma ze ta to tesi botik,vidim,ze si ma nesklamal
ale neee,ono to vyrazne blblo uz asi tyzden,ze bud nedobijalo,ale ukazovatel nabitia sa zastavil na urcitej hodnote,terz ukazalo full battery,odpojim od nabijacky a system off

tak som to pre istotu preinstalil naspat na vistu aby som vylucil chybu softu a odisla nadobro ta baterka,ma 2,5V po tom ako ukazala ze je full nabita. inac musim pochvalit toshibu,ako som preinstaloval tu P100 z XP na Vistu,tak stacilo to jedno obnovovacie DVD,spustil aktualizaciu a vsetko fungovalo na prvy sup. a na tomto fsc najprv vistu,nespoznalo grafiku,musel som spustit utilitove cd od fsc,stiahnut novsie ovladace Deskupdate a potom konecne naskocila tak ako ma.Zacinam byt pomaly sklamany z tohto note,uz to asi nieje to fsc co kedysi,a to sa prosim pekne kompletuje v nemecku,hold ak tam robia turci a podobna banda,nieje divu
inac v 2005 mali nejaky problem s bateriami Sony,menili hromadne na Amiliach

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-28 13:31 ]
--
Posted: 2008-01-28 14:20:50
Edit :
dodatek k navigaci.
osobne si myslim,ze to brannimirovi neni zapotrebi hlasova navigace po south africa,pac bere gabinu.staci i nokia maps bez navigace -free,gabina bude drzet foune a na kazde odbocke navigovat dle mapy.
ja si i tak nastavuji zenskou
--
Posted: 2008-01-28 14:21:00
Edit :
woldkide,mne to netesi ja jenom lituji ten note,pac note neni na hrani.
ty sis mnel koupit 3x domino,2x clovece nezlob se a jedny canastovi karty,mel bys to levnejsi a nemusel si hranim znicit baterku
jo to overclocing vi byt nekdy dewka,ja cekal co ty vodejde.
dokonce i dewitka taky predpokladal neco a sip sipil
edit,baterka ma zaruku 1/2roka daji ti novou,i kdyz zbytecne.
ty najdes naky novej soft na preformatovani,overclocking nebo neco podobny a za mesic bude v prdely
[ This Message was edited by: boto43 on 2008-01-28 13:45 ]
--
Posted: 2008-01-28 14:36:00
Edit :
Tak som vcera testoval tt v aute. Ta hlasova navigacia tam dost blbne. Hlas zacne nieco hovorit, v polke ho sekne a ani medohovori. Inokedy len vyda zvuk ze be...

zlate igo

ta g bude najlepsia navigacia asi. Len ma vcera dohukala co za blbost som zas kupil, ze jedna taka pcovina uz rok lezi v skrini
--
Posted: 2008-01-28 15:12:00
Edit :
bote,bote nevis co rikas,nevadi.........lamerom sa odpusta
ps tak v priebehu 45 min. mi aj odpisali z oficialneho zastupenia

to je teda rychlost... vral ssi mam vybrat servis ktory chcem

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-01-28 14:20 ]
--
Posted: 2008-01-28 15:17:15
Edit :
New Topic
Reply