>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Pocuj boto, ked budes mat semiacka z veci na ktorej ficis, odloz aj pre mna

inac neviete niekto ako sa vola ten sport co som odfotil?
Citko daj si redbula, pojdes rychlejsie, budes lietat

[ This Message was edited by: Branimir on 2008-02-16 21:10 ]
--
Posted: 2008-02-16 22:06:00
Edit :
hlasim prichod,v setko OK,az na to ze som sa skoro possss...l po ceste......idem spat konecne
ps asi z toho bulla&@red
a ten sport je tusim surfkating

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-02-17 18:39 ]
--
Posted: 2008-02-17 19:36:06
Edit :
aj ja som po cetste..prave som sa vratis a at s lyzovacky..bolo super a v stredu idem do it na lyzovacku... si to musim vychutnat.. som si kupil nove lyze musim ich zabehat..
--
Posted: 2008-02-17 22:12:02
Edit :
Polyzuj aj za mna, mne sa toho roku na lyze uz asi nedostanem

kua cerveny som ako rak, sme boli vcera na rybach na mori, mam na konte 4 tuniakov, taky mensi, ca 50cm. Sranda to bola, len to slnko
--
Posted: 2008-02-18 05:38:00
Edit :
trosku vyspaty,preinstalil som book,davam spat XP a robim cistu instalaci.Hmm horsie je ze moj Looxik uz ma toho asi dost,nejak zacina strajkovat,najprv odislo repro,vyriesil som to adapterom do sluchatk.vystupu,terazky zasa odisli HW tlacitka pre aplikacie(pouzivam ich pri navigacii) zatial to ovladam cez displej,HR nepomohol,skusim este rozobrat a,vycistit a poskladat.Nuz zisiel by sa mi asi nejaky looxik na nahradne diely s vadnym displejom..... minule som aj drazil taky nejaky,ale nakoniec nevydrazil..... asi nastal cas na kupu niecoho noweho(ved uz to chudacik taha cez tri roky a furt v jednom kole ide....)
--
Posted: 2008-02-18 10:51:46
Edit :
Ten loox s vadnym disp mam. . .
Ak mas zaujem,dohoda ista. . .
--
Posted: 2008-02-18 11:17:00
Edit :
woldcid,to bude free jako kompenzace for past
--
Posted: 2008-02-18 11:22:00
Edit :
On 2008-02-18 11:22:00, boto43 wrote:
woldcid,to bude free jako kompenzace for past
nasledovnu formulaciu prosim chapte s nadhladom,dakujem za porozumenie
answer:to by sice bola slaba kompenzacia,ale to je jedno........zial nechcem uz prevadzat akekolvek obchody s menovanym,ale dokial by ten menovany(sorac) "pohodil" spominany objekt(loox) v miestach odkial by osloveny(oltcit) dokazal zabezpecit prevzatie vhodnym sposobom a menovany by si nekladol dalsie podmienky suvisiace s prevzatim danej veci(cim je myslene prevzatie bez nahrady) myslim ze by som asi pristal na navrhnutu transakciu.Len napada ma len jeden sposob,a to odovzdanie daneho predmetu v mieste mojho byvaleho docasneho pobytu v dobe trvania o bchodneho vztahu s menovanym do ruk sucasnych najomnikov,odkial by si osloveny zabezpecil prezatie na vlastne naklady.
PS
Polopaticky povedane,nechaj to v tatchame a ja to nejak vyzdvihnem.Ina forma pre mna nieje vhodna a akceptovatelna.Ber alebo nechaj tak.
PS2 kua,nejak vela veci tu mam

budem musiet zacat vyhadzovat,zacal som uz doma a TO ZASADNYM SPOSOBOM(zlikvidoval som Oltcity a verte mi,ze to bolo najtazsie rozhodnutie ake som v poslednej dobe spravil ,hmm

,prisiel som sem,domaci mi podsunul kozene pracovne kreslo v rozobratom stave,ze ci nechcem? samozrejme chcem,nahradim jestvujucu suntovu kancelarsku stolicku,skoda ze u nas v praci vyhodili pracovny stol(nestihol som si ho booknut pre seba,lebo som uz isiell v tom case domov

) hmm nevim,ci by som nemal zobrat vacsiu izbu,tato nejak zacina byt mala a to ma rozmery5x3,5m

ale skor bude chyba v mojej "zberatelskej vasni"

tak pekny den vsetkym,inac vcera tu bolo nadherne 13°C,slniecko,bezvetrie,parada,ked si spomeniem moj odchod v useku od nas do trencina,sneh,veterna chumelica,odfukovalo z ciest auta,potom dalej na juh sa skludnievalo,v At trosku pod Viednou sa zamracilo a aj v nemecku na par miestach,ale na pobrezi uz jarna pohoda........ v noci sice primrzlo aj tu,ale slniecko sa ukazuje.Ach idem pokracovat vo vybalovani,mal by som zaniest elektrony obut na letne a prehodit kolesa(doviezol som si ich sem,som zvedavy ako to ukaze na fiftine)
[ This Message was edited by: oltcit on 2008-02-18 11:24 ]
--
Posted: 2008-02-18 11:45:39
Edit :
Ako vzdy. . Udaval si ty podmienky. .
Mne je to v podstate jedno ci ho dam tebe alebo ho vyhodim. . Aj s tymto mam 4ks. . Ak chces je u mna. .ak nechces je v smetaku. .

p.s. Ja si myslim,ze za slabu pracu slaba placa. . Ale zrejme sa mylim. .
--
Posted: 2008-02-18 12:48:00
Edit :
.. no uz ked tak rozdavate, tak ja podarujem moju YAMAHU
--
Posted: 2008-02-18 13:47:22
Edit :
New Topic
Reply