>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
zrejme si necital od zaciatku,co som pisal........

a nepochopil ironiu v prvom odseku
sprav ako chces,tiez si taky zberatel haraburd ako aj ja.vyhodit ho, nevyhodis,to ti je luto a ked ho mas darovat len tak,tak to tiez nespravis......... a ja sa ti pchat do zadku kvoli nejakemu pokazenemu looxovi urcite nebudem,nie som na stastie na to odkazany.ved som ti napisal aby si spravil ako chces.Ak chces,dones ho do tatchamu,nemas to daleko a ja si pomyslim,ze to s tebou nieje az take zle,ked si prinutil zdvihnut si zadok,aby si pomohol niekomu,koho si v minulosti sklamal,alebo sa kasli na to a pestuj si dalej svoju urazenu jesitnost.Pokial viem ty si prvy mi ponukol looxa,ze ci chcem a ja som ti len odpovedal,ze ano a ako si predstavujem technicke riesenie odovzdavky.Jednoducho nemam zaujem sa zatial stretnut osobne a ani ti poskytovat moje kontaktne udaje. A kludne si ho od teba kupim,povedz si cenu......
edit:
On 2008-02-18 12:48:00, sorac wrote:
Ak chces je u mna. .ak nechces je v smetaku. .
ked bude ten smetiak v thatchame,OK

pridem si ho vyhrabat......
[ This Message was edited by: oltcit on 2008-02-18 12:57 ]
--
Posted: 2008-02-18 13:54:40
Edit :
On 2008-02-18 13:47:22, brakin wrote:
.. no uz ked tak rozdavate, tak ja podarujem moju YAMAHU
super,urci si smetiak a ja pridem si ju vyhrabat....
este niekto nieco chce vyhodit??????
--
Posted: 2008-02-18 13:58:51
Edit :
no vidite hosi,ze to jde

i mne je szoracs dlzen. Za zvezeni a prechovavani pocketu mc 218. Co ja moh nadelat zisku na tom zarizeni. Celkove je mi dlzen 20000 liber sterlingu ve stribre. Pak jsem to daroval 9-tce a ten za to koupil tu yamahu. Jo a tedkom ji chce darovat

To jsou mi lidi.
--
Posted: 2008-02-18 15:32:00
Edit :
Quote:
boto43 wrote:
i mne je szoracs dlzen. Za zvezeni

nemudruj!
Aj ty mne dlzis za furmanku saji
--
Posted: 2008-02-18 15:55:00
Edit :
hochu,vytrhavas z kontextu - zvezeni a prechovavani ...
szaju,tos si si udelal dobrej skutek,vdyt si se s ni muchloval celou dobu.
a vi tohle mudr farmacie
ale to je vedlejsi. kde je ten britskej zbabelec? nevi odpovidat woldcidu.nebo je really tak samolibi,ze mu je nehodno se branit nasim najezdum ??
--
Posted: 2008-02-18 16:13:00
Edit :
ze vas to bavi vkuse do seba yebat...
Ja vyhodim server

kto chce?
--
Posted: 2008-02-18 16:23:29
Edit :
ja stem majkle,urci polohu popelnice

zakerna otazka: a je tvoj ten server,ked ho chces vyhodit_?
akurat mi doplasterovali okolo okna,ponevadz ma prist inspekcna kontrola zo stavebneho uradu a nepockalo to na buduci weekend,kedy som mal v plane to dokonat,tak vcul tu mam bordel ako po plasterovani(ale vy nevite co to je,akurat sorac to vi,ze jo Lubossi_? idem hodit nake jedlo,vyhladlo mi po tom sadrokartonovani,hmmm.....
--
Posted: 2008-02-18 16:51:54
Edit :
Hej, na mene ho mam ja napisany..
--
Posted: 2008-02-18 16:59:23
Edit :
no mam jeden server uz,stare IBM(Velka modra) a zabudoval som do neho DPA(4x150W sinus) pre neznalych DPA je skratka pre znacku Dufek Audio(google napovi vacej

cele to vazi cez 35kg(holt trafaky som tam dal ako na zvaracku

a robil som s tym diskoteky u nas,planujem ho este vyuzit,po dokonceni pristavby u nas doma(planujem pristavat taku mensiu halu,obytnu zimnu zahradu) ho zabudujem skryto,repraky pojdu do stien tiez skryto a tam bude taka posluchacska miestnost,dobre ju odhlucnim,aby suseda nic nepoculi a tie pripadne vibracie stavebnej konstrukcie zvalim na odstrelovanie municie vo VOZ
--
Posted: 2008-02-18 17:32:39
Edit :
Chlapi povim vam jednu pravdu. Nenatriet sa kremom a mysliet si ze na lodi je nejaky tien je blbost. Akoze som narodeny v znameni raka, ale takto cerveny som este nebol
--
Posted: 2008-02-18 18:00:00
Edit :
New Topic
Reply