Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 949950951 ... 161816191620>

Sip Posts: 0

Citko dik, ale nechcem Oltcita Punto je ok.... ak to takto bude pokracovat, tak ma drbne uz docista.. ved len pred mesiacom mi napravili predok.. teraz zas toto.. no ppc..

Idem domov...
--
Posted: 2008-02-22 14:32:22
Edit : Quote

Branimir Posts: 0

aaa tak sorac, to je A1 Grand Prix ale listky na to nie su velmi drahe, len neviem ci este nieco zozeniem
--
Posted: 2008-02-22 15:59:28

oltcit Posts: 7

ste pospali?
--
Posted: 2008-02-22 21:40:33

boto43 Posts: > 500

v zapadnych tatrach ludia bludim
ja som sa stratil v case olovranta
a iba boh moje kroky sudi
ja som tak sam cehun franta
keby som nasiel miesto kde sa kuri
bez mapy zmateny som ako decko
hmlisto je kolem trcia skalne
mury
a vyju leso-psy.
kterej cert mi napiskal jit na prochazku do hor
nevzal jsem si svacinu a chybi
stopy pohor
zima je mi v natelniku
tenisky se smykaj
svisti hvizdaj rekviema
kamzici hykaj
az odhodim zabrany tak zvolam horsku sluzbu
ta ve chvily zachrany
mi splni davnou tuzbu
bernardyna soudek
zvednu spodkem shuru :
rum je ciry zapomeni na debilny turu
v predklonu se snazim chytit nadeji na druhej dych
kdyz me mini horskej nosic
s pulkou tesca na zadech
rekne servus,vyrovnane
oslehanej slowak-barbar
nemam tu co pohledavat
ja chci spatky na bar

az odhodim zabrany tak zvolam horskou sluzbu
ta ve chvily zachrany
mi splni davnou tuzbu
bernardyna soudek
zvednu spodkem shuru
rum je ciry zapomenim na debilny turu

[ This Message was edited by: boto43 on 2008-02-22 21:32 ]
--
Posted: 2008-02-22 22:29:00

Ranecko banda
--
Posted: 2008-02-23 06:07:00

pani, ani si neuvedomujeme co mame, da sa povedat ze bezpecnu krajinu...

vcera vecer mi domaca rozpravala ako sa pred par rokmi vlamali na nas pozemok 4 ozbrojeni zlodeji postrelili jej psa, sluzobnictvo poviazali a ukradli co sa dalo
raz si prisiel zamestnanec jej syna po prachy co mu syn odmietol zaplatit, nejakych 40 Randov.... No ale asi takym stylom, ze sa vkradol do jej domu, noz na krk a davaj vsetky peniaze co tu mas
Sa jej pytam ze kolko dostal? Ona ho ani neudala Dostal by rok a po 8 mesiacoch by uz bol na slobode, tak to nechala radsej tak

pred chvilou mi zas jeden domaci hovoril ze dcera mu zije v Joburgu a uz 2 krat ju tam lupezne prepadli, v jej aute, hijacking to tu volaju....

no vesela krajina

--
Posted: 2008-02-23 10:46:36

ranko dnes cakacka nebola..... notas si neprisiel na svoje.moje auto bolo v dielni,sef hovori,zober si co najdes na dvore tak som si zobral najnovsie Iveco,zo zaciatku som hladal,kde sa cim zapina,nakoniec som to roxchodil,chvilku trvalo kym som si zvykol na posed(tahalo ma furt na pravu stranu cestu,ale potom to uz slo hmm no bad,hovorim si,akurat sa blbo cuvalo,len na zrkadla a ta automaticka prevodovka neskoro zaberala,musel som opatrne pridavat aby som neodrthol PIN na navese.Najviac sa mi pacila ta elektricky ovladana slnecna clona,taku zrobim na fiftina miesto tych klasickych sklapacich,akurat nie elektricku,ale len mechanicku. idem pospat a vecer som pozvany na navstevu(ideme sa ozrat) -
--
Posted: 2008-02-23 11:56:19

Dobry plan. Mne za nejaku hodku dve dojde kolega, konecne po 3tyzdnoch niekto hovoriaci slovensky a tiez sa pravdepodobne na privitanie opijeme
--
Posted: 2008-02-23 12:12:00

ja som sa na slovensku prakticky ani nestihol "zoslovencit" tak sa skusim pre zmenu "zanglictit" zabit chrobaka.....
--
Posted: 2008-02-23 12:21:52

Sip Posts: 0

No ja mam konecne umyte auto. Je zelene Vymeneny olej, filtre, do zadnych pruzin som vlozil take gumicky z Lady, zadok uz tak neklesa a pruzenie stvrdlo, super. Inak dnes paradne pocasie, 15 stupnov, ako na jar, az na ten silny vietor. Cely den som sa motal vonku, super bolo.
--
Posted: 2008-02-23 19:13:00
Page <  123 ... 949950951 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home