>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
podlahol som tlaku a zaplatil som si RS,stahujem topograficke mapy zaujimavych destinacii pre OZIho,asi zopaknem Montenegro v lete,hmmm
--
Posted: 2008-02-25 18:42:26
Edit :
RS sa da zaplatit aj na mesiac
--
Posted: 2008-02-25 18:49:00
Edit :
good morning,lovacsi.
kde mate svyho velitele,brita szrcsa?
zrejme zas mu psychika nedovoli se tady ukazovat.
zrejme neco se mu v zivote nevydarilo?
spatne koupil-prodal,utekla mu
ta macka aneb co?
jedno je nam jasny,kdyby vse slo jak ma bejt a neco novyho mel,jiste by se tady objevil.
jo kdyz koupil audi,tak byl tady
every day,dokonce se chtel sejit i s botem a ukazat mu auto a rici - podivej co jsem dokazal. jsem te porazil,tolik ospevovanyho bota.
jo nastesti jsem potkani odmit.
nebo zeby szrcse zabolelo svedomi za nevyplacenej dlh woldkidu.
snad bude predse jen duvodem jeho neucasti woldkid a ne boto.
minule woldkid odmit blizky stretnuti a szrcs jak vime je na to hodne citlivej.
nahej chodim po londyne
zrejme skoncim v toweru
kourivak a franta wrana v pruseru jsou v temze
adamitu mise konci tam na brehu temze.
pls I want a russian translater
--
Posted: 2008-02-26 06:19:00
Edit :
ufff,finish,vcera som musel zobrat sluzobneho renaulta,ist do servisu,otvorit si kodovanu samozatvaraciu branu,zobrat svojho tahaca,osobak nechat tam a na tahaci ist do garaze a potom uz klasicky pokracovat v praci,lebo sef ma chlapca v nemocnici,tak ma poprosilk,ci by som to tak nespravil pre neho.Co by nie,velmi rad.
Ten Rapidko sherovaci sa mi zacina lubit,stahuje to rychlejsie ako tam nasackujem linky

Vcul nastavim stahovanie,hibernaciu na 15% a idem spat,ked vstanem kuknem si TAXI4,este som nevidel,tak dobru...........
ps tlaciaren som si doviezol,aspon si pomaly zacnem dokoncievat filmoteku....
--
Posted: 2008-02-26 11:13:33
Edit :
rapid som si aj ja zaplatil na mesiac. Stiahol som akty x v divxe
--
Posted: 2008-02-26 12:31:00
Edit :
arrow a ktore casti ? lebo na prime bezia dake nove, tie som este nevidel, mas to dub alebo sub?
--
Posted: 2008-02-26 13:07:00
Edit :

Braki *.avi je to

A je to v CZ.
A mam zatial seriu 1 az 7 kompletnu, z osmicky prvu cast (vcera bezala na prime).
--
Posted: 2008-02-26 14:12:44
Edit :
On 2008-02-26 14:12:44, Sip wrote:

Braki *.avi je to

A je to v CZ.
A mam zatial seriu 1 az 7 kompletnu, z osmicky prvu cast (vcera bezala na prime).
budem vymienat........ Akty X ja mozem
ps dneskaj sa to zasa nejak komplikuje,musim cakat na auto a potom ho ist vylozit a az potom na svoj dzob a je dlha trasa,cez obchadzku,budem musiet pospat,aj tak nestihnem do 5 rana dorazit do doncastru,potom tam menia sichty,cize zacnu vykladat po 7mej a uz to bude v prdelly,spat pojdem o 12tej

to nebyt dobreeee
--
Posted: 2008-02-26 19:55:40
Edit :
Uf, to bude dlha noc. Citko a to podla coho sa plati? Km?
Som si dal leoparda na pozadie a domaci v robote ked to zbadaju tak vravia ze som mal velke stastie ked som ho zbadal. Nezvyknu sa ukazovat cez den. Tak ma to tak tesi, akoby som ho strelil
--
Posted: 2008-02-26 20:18:00
Edit :
zalubil som sa
--
Posted: 2008-02-26 21:08:22
Edit :
New Topic
Reply