Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 954955956 ... 161816191620>

Branimir Posts: 0

Sipe ja ti nevim, to ti bryndziari nevedia jazdit? V BA sa mi este taka vec nestala, mozno stastie
Ma dnes nahovarali chlapi z roboty aby som s nimi siel do bordelu, vraj tu je jeden super, cernosky, thajky... 20eur na pol hodky
--
Posted: 2008-02-27 18:08:00
Edit : Quote

brakin Posts: 1

http://de.fishki.net/pics9/hentaitsop.swf

trosku sa pobavme

lol

--
Posted: 2008-02-27 19:29:37

Sip Posts: 0

Ale ved ja neviem kua co sa to deje.. kebyze to auto je cierne, pochopim, nevsimne si.. ale je kua slabozelene a vidiet ho dost... no.. 3x vo ZV mi jebli, 2x v BB mi jebli.. uz ma to serie... nebavi.. predam ho a kupim si staru feldu a mfp. A este mi ten kkt meral aj dezen na pneumatikach, ako keby som ja za nieco mohol proste pakaren..
--
Posted: 2008-02-27 20:36:10

oltcit Posts: 7

nj nasi poistovaci platit nacas by chceli(je to normalka ale) ale ked maju spravit plnenie,tak to ne...............
ps majkle mozno ti robi problem ta farba,keby si mal ciernu kazdy dava vacsi pozor,lebo opticky zmensuje a ta tvoja zelena zvacsuje,cize niekto cuvaa,cuuva,mam este miesto a zrazu nema a v tom plastaku puntackom hned vsetko vidno.
ps2 rano som to predsa len stihol,vykladal som o stvrt na sest,ale utahany jak mulica,bez zastavky,bez oddychu som hnal,nastastie som vazil len 33 t tak to letelo jako vietor....a dnes konecne kratka,musim skoncit skor a ist dospat zameskane................ see you tommorov maybe???? na tom sa vzdy smejeme so securitakom na vychode(miesto nakladky) ale vlastne ani smiesne to nieje,ani boh nevie ci zajtra sa uvidime,ze,mozem mat nehodu,jeho zasa po ceste domov moze zrazit zaspaty kamionista.........................
--
Posted: 2008-02-27 20:50:18

Branimir Posts: 0

No sipe, riadna zbierka. Podla mna je to auto zacarovane, to inak nie je mozne, teoria pravdepodobnosti nepusti som mal po dlhdj dobe pivo, bolo sice mesiac po zaruke ale bol to plzen a nic mu nebolo
--
Posted: 2008-02-27 22:21:00

boto43 Posts: > 500

po esatu prochazi se woldcid
wekovita selma
maly szorky na obed si jeste chvili pocka
nez babicka s hospody se vrati
cetbou na esatu dlouhou chvili krati
cesta k dobrodruzstvi zacne hned u jeho jmena
citi zeby na esatu mela nastat zmena
a tak rekne tatinkovi,ze luboss se mu libi
podrouseny otec na matriku dojit slibi
szorky chtel zapusobit na blondaty holky
oravacka mima,reditelka skolky
szorkymu se v irsku smeje
kdyz na esatu si nove jmeno do podpisu reje

je sedum v rano a szorky vstava
na esato pujde sam
nikdo mu neveri
a to se stava
cerny patky zna

ubehly dlouhy roky
rano je zas chladno
na esatu opet vcera nevyhral szorky
szorky preklina tu ocelovou botu
jako kdysi nezmenenou do matriky kartu

mimulu stejne nedostal ackoliv je luboss
osud svuj tak neosalil,meri stejnym metrem
ale bitva s identitou stale nedohrana
pred par lety se szorkyho stal se luboss fanglan

--
Posted: 2008-02-28 14:45:47

Sip Posts: 0

Chalani, tak.. prislo mi radio nove.. Takze som sa potesil, no a zajtra si idem pre rozpocet, tak uvidime ci neostanem smutny Citko, ved ale praveze ta farba.. skor si vecer vsimnem slabozelene auto ako cierne.. ja proste neviem, je to asi ako Branimir pise, zakliate auto. Uz som sa rozhodol, ze este raz do neho niekto najebe, tak ho predam.. Aj ked.. co som tak pozeral, tak okrem BMW 3 (od rv. 1999) by som si asi nevedel vybrat nove auto. Ale co sa tyka tychto malych aut.. tak ak by som si mal kupit nove "male" auto, tak opat Punto.. Este sa mi pozdava Mazda 323F, ten pekny hatchback od rv. 1999. Ta je cool.
--
Posted: 2008-02-28 18:33:26

sorac Posts: 42

tiez musim byt vsade..

--
Posted: 2008-02-28 21:25:44

brakin Posts: 1

sakra
uz aj ty ?

--