>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> SErbian forum- Srpski forum
Bookmark topic
Kako nevalja CELERON, pa nevalja ni Athlon! A sto se tice procesora od 2GHz i 2.6GHz razlika je oko 15e i kod CELERONA i kod ATHLONA! A neznam dali valja sta VGA ATI 9200se 64mb TV, jer je cena ista kao i VGA G-Force MX-440 64MB TV tj oko 40e! A vas dvojica (Gojnik i Maki) ste za AMD tj Athlon. A sto nevalja CELERON Gojnik?
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-11-27 21:23:41
Edit :
@ vojo, maki: hteo sam samo da kažem da je poneki put 500 km dalje nego 5000 km, ništa drugo....a i ja gledam BK.....
Celeroni su sad ovde skoro džabe, pa ih se isplati kupiti na kilo, pošto crkavaju ko po tekućem traku.....meni su za 6m otišla 2...
sad imam athlon 2200+ i ati grafičku na HP laptopu i stvar je mnogo stabilnija.na kraju krajeva, nije važna frekvencija, već da se komponente ne svađaju puno među sobom.
najbolji je, naravno, barton....
--
Posted: 2004-11-27 23:13:15
Edit :
Pa sta da uzmem onda imam tj nemam ali bi nekako skupio pare za CELERON ili ATHLON, za intel PIV bi mi minimum trebalo jos 100e tj oko 600e A sad koja je razlika izmedju ATHLONA i BARTONA vidim tu su im negde cene (razlika u ceni oko 10e-20e) za razliku od CELERONA i INTEL PIV gde je razlika u ceni procesora oko 100e
--
Posted: 2004-11-27 23:31:02
Edit :
Skinuo sam splinter cell 3d i mogu samo da kazem da je igrica VRH ali je DEMO:-(
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-11-28 00:49:51
Edit :
Vojo ja sam uvek bio vise nakljonjen AMD-u nego Intelu, jeftiniji su, jednako su stabilni (ako ne i vise), veliki izbor chip-seta a imaju iste ili bolje performanse, posebno od Celeron procesora.
Barton je poboljsana verzija Athlona (mislim da ima vise kesh memorije, jos jednu plocu u jezgru i mnogo su bolji za overclok).
A kao sto vidis ja sam mnogo vise obratio paznju na dodatnu opremu nego na karakteristike, tako da zrtvovacu 512RAM-a, 120GB HDD, jaku graficku i procesor ali uzecu DVD rezac, citac memoriskih kartica, TV-FM tjuner... (specifikacije se brzo prevazidju ali dodatna oprema ti uvek ostaje i uvek ima vecu primenu

)
@jibuti, ziva istina, ponekad se u Srbiji covek oseca kao u logoru, potpuno otsecen od sveta, evo moj brat je trebao da ide u Australiji na par meseca kod rodjaka koj su mu poslali garantno pismo, garantovali i novcem ali opet ga nisu pustili

, isti slucaj je i sa zemljama zapadne Evrope...
[ This Message was edited by: maki101 on 2004-11-28 00:24 ]
--
Posted: 2004-11-28 01:16:42
Edit :
Taj citac kartica bi i meni dobro dosao! Za koliko para si ga nasao? A ko sto rece oprema cini pc, bolje uzeti slabiju konfiguraciju a bolji monitor! Neznam kakav je 793DF monitor ali sam video da je 793s sranje od monitora!
--
Posted: 2004-11-28 11:06:14
Edit :
Pa da Vojo ti citaci ce polako da zamene flopi, a i sve vise se koriste kod digitalnih aparata, stampaca, telefona itd.
Kosta 17,5 eura a cita 6 memoriskih kartica i plus flopi diskete (TEAC FD-CR7, 3.5"/1.44MB FDD & 6-in-1 Card Reader), to je +10e od samo flopija. A isto slazem se da je monitor jedna od najbitnijih stvari kod konfiguracije (jer ipak tu se ostvaruje kontakt sa PC-em), 793DF je solidan za te pare jer ima ravan ekran - DynaFlat.
Ja sam cak hteo da uzmem i multifunkcionalni uredjaj (stampac, skener, kopir, fax) HP za 100e, bas mi treba ali jebi ga, necu imati dovoljno novca.
@Sale, cim ima demo ubrzo ce sigurno da se pojavi na nekom ruskom sajtu i crackovana verzija, tvoj brat jer uzeo K500?
--
Posted: 2004-11-28 11:40:38
Edit :
Ja imam Bluetooth ali je citac kartica sto se tice unosa tj snimanja podataka na MMC/SD deleko je brzi! A nemoze 3650 da instalira dosta programa jer se program prebacuje u instalacioni fajl a on zauzima memoriju tel a memorija tel je 3,6mb tj trenutno 3mb ali 3mb nije dovoljno za instalaciju nekih programa i igrica! Tako da je taj citac/pisac kartica prva stvar za to! Zato je 6600 bolji jer ima 6mb memorije! A valja li sta ovaj LG COMBO 52/16/52 jel on u sebi ima CD-ROM CD-RW I DVD-ROM
--
Posted: 2004-11-28 12:09:46
Edit :
ne jos! stavio sam splinter cell na mpj sajt
http://myk700.mywap.o2.co.uk
--
Posted: 2004-11-28 16:56:54
Edit :
SE, ranked second most innovative company in the world
25 Nov Journal Financial Times and consultant PricewaterhouseCoopers have made a global ranking of the most admired companies worldwide. In this section Sony Ericsson is considered the 21st, ahead of all the other mobile phone manufacturers. Equally exciting is the 2nd position it has among the most innovative companies in the world, only behind Microsoft. "It is really motivating to have been part, since the beginning, in such an attractive proyect like Sony Ericsson's, with such great results in such a short term. There is no doubt that the passion, one of the values of the Sony Ericsson culture, is the base for the performance of this team and its hopeful future" said Raúl Ortiz, managing director of Sony Ericsson Spain.
PREKOPIRANO SA
www.clubsonyericsson.com
--
Posted: 2004-11-28 17:06:46
Edit :
New Topic
Reply