>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
...kua,je rychla ako blesk ta e51ka...ja ju mam neblokovanu za 3700 z orangeu...mnamka,wifka bezka,pamate dost,infra taky ,batka dost velka...
--
Posted: 2008-03-28 20:43:00
Edit :
Nj,a ja robim kazdu noc od 500 do 700km

a pohoda. V noci na a1 bol prevrateny kamion,bola obchadzka zasa,hmm. Net nebudem mat dlhsie,domaci prechadza na ineho providera,musim kuknut aj ja nake rozumne pripojenie,zoberiem asi tu datovu SIMku a nejaky kablovy broadband k tomu a bude pokoj,hmm.
--
Posted: 2008-03-28 20:59:00
Edit :
ked si kupis tu trojku mas skajpa zadara a k tomu neobmedzeny net za 5 funtov na mesiac...
--
Posted: 2008-03-28 21:15:03
Edit :
Hm 3 chcem,ale dat. Simku,tam je tusim 1giga za 7L a ty myslis zrejme Skyphone,ne?
--
Posted: 2008-03-28 22:00:00
Edit :
curwa a sa wam priznam , mal som sofera. Keby som soferoval uz asi nezijem. Ale na vw sem to delal a nic nebolelo. Asi jsem spatne sedel a snad japonci nedelaj cars pro obezne lidi

Ja jeste otylyho japonce nevidel. Boha a to mam delat kotelny vsech sorea objektu v sr.

tatry jsou v prdely. Dnes bylo v urane ubytovano 27 osob. Jsme skouseli kotelnu a rikam attimu , zapal zvaro a foukni do ti krabicky -cidlo CO. Pak jsme vyhodili kotelnu na 2 hod. Rikam ridicimu, 2 hod nebudete topit. A won ,chuj s tym je tu 27 lidi.
--
Posted: 2008-03-28 22:08:00
Edit :
Quote:
On 2008-03-28 20:11:04, brakin wrote:
Podobne jako v minulosti, i pred zacatkem vysilani nove serie pripravila televizni stanice AXN maraton vsech minulych serii Lost. Tentokrat ho ovsem porada pouze slovenska sekce a startuje se jiz tento patek, 28.3. v 19:00 v bratislavskem kine Palace Cinemas v nakupnim centru Aupark. Na maraton je treba se rychle registrovat na strankach, misto v sale ziska jistojiste prvnich 130 prihlasek, dalsi jedine pokud nekdo odpadne

Vitez maratonu bude v nedeli po 60 hodinach maratonu odmenen hlavni cenou.
sakra
Sakra
Boto tvoje posty treba aj 3x precitat kym clovek pochopi

co robis s tymi kotolnami? Si snad revizny technik ci co? Dojdi aj mne spravit reviziu kotla po zime
Kua, uz nebudem pit pivo na noc, ma vzdy zobudi plny mechur
--
Posted: 2008-03-28 23:06:00
Edit :
Je to len topic
na madaroch uz nema robotu lebo ho poznaju fusera

tak tiahne inam.
--
Posted: 2008-03-29 00:08:00
Edit :
ad1) revizny technik nejsem i kdyz je nespocet zamestnavam
a taky jim davam praci.
ad2)ty asi revizi nechces ale pravidelny servis kotlu aby ti je vycistili ,seridili horaky atd.
revize je ukon,kdy se ti pan podiva na zarizeni,vypijete lahev vina a pak ze budes platit 1500SK.
dle predpisu revize neni nutnej ukon u fyzicky osoby nepodnikatele.
vid. zakon c. 124/2006 Z.z a vyhl.718/2002 Z.z.
dle zakona c 656/2004 Z.z. - energetickej zakon - dodavatel
plynu muze zavazat odberatele
fyzicku osobu -nepodnikatele k provedeni ukonu dle predpisu BOZP (zakon 124/2006 a vyhl.
718/2002 ).
Pokud ale zarizeni,ktere spravujes jako fyzicka osoba -nepodnikatel spusobi skodu - smrt ,zraneni atd. nasijou ti paragraf - verejniho ohrozeni dle trestniho zakonu a pujdes brucet,ze si tu lahev vina za 1500 sk s nekym nevypil.
ted si vyber - to demokraticke pravo je uzas. nemusis,ale kdyz neudelas ses zodpovednej.
ad3) setri si penize pokud mas doma kotel nad 20kw.
vod lonejsiho ledna plati zakon
17 a tyhle ukony,kolem setrnosti a spotrebe energii bude muse delat uplne kazdej.
ad4) jo jsou i takovy ukony jako rekonstrukce kotelny-stare se vyhodi a nove se da,pak se nove zkousi
ad5) jo 9-tka nicemu nerozumi
ani pravu ani technice,a jiz vubec ne prepojeni mezi nima.
takovej clovek muze tezko neco a nekoho hodnotit.
ad6) curwa musim v sest vstavat a krmit dogy
a zatim vam tady vysvetluji a to zdarma

legislativu kolem
technickych zarizeni
--
Posted: 2008-03-29 06:27:00
Edit :
Boto ale my si to vazime, takze uplne zadara to nie je, mas min. moju vdaku

pocuj a jak ti curwy zistia aky mam silny kotol? By som sa musel sam udat
--
Posted: 2008-03-29 07:16:00
Edit :
synu,u novyho domu jak mas ty i ja velice lehce. Ke kolaudaci se prikladaji revizni spravy vychozi,pac to ma za povinost dle ยง6 vyhl. 86/78 zb. a stavebneho zakona 50/76 zb. v zneni neskorsich predpisu, dodavatel. Pak tu mame projektovou dokumentaci overenou v stavebnym rizeni. Jiste chape i truhlar aneb vojak, ze v tyhle ourednych dokumentech vykon kotle bude. Takze udavani v tvem pripade odpada,staci kdyz se slov energeticka agentura podiva na stavebni ourad ktery dokumentaci archivuje. Dokonce dle zakona 17/2007 to neni ani jich povinosti ale starostu obci a primatoru mest.
--
Posted: 2008-03-29 14:17:00
Edit :
New Topic
Reply