>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Sony Ericsson / Sony >
Software, Firmware and Drivers
> Sombra's method
Bookmark topic
Can anybody translate SOMBRA's GUIDE FOR INSTALL in Turkish?
i dont now english so good to understnand what he say. Pls.
--
Posted: 2007-11-20 11:48:21
Edit :
1. yerine upload camdriver -e doğru telefon istimal biricik FSX yöntem , ilk birden parlamak belgili tanımlık FS eğe arzu etmek istimal XS Beta ( yorum kullanılmış bkz. be değersiz , eğer funcional , ama 3.0 ya da yüksek açık a yeni pencere keşfe çıkmak için FSX , erişmek pricipal arayüzey -in bilgisayar programı ).
2 -den sonra -in FS birden parlamak , prosedür ile FSX tarz -e doğru upload camdriver normal ve install içinde telefon.
3 belgili tanımlık son adım bkz. be prosedür birden parlamak içinde ana boru firmware eğe -in aynı yorum hangi FS eğe ( apaçık ) ve nihayet , -ebilmek çevirmek telefon üstünde. -den sonra açmak , belgili tanımlık hareket eden telefon gitmek göstermek perde -in ilk genel initialization ( ile yük demir ya da tahta parmaklık benzer -e doğru tesisat -in an iş sistem ). I üniversitede öğretim görevlisi? t bilmek belgili tanımlık neden için fark içinde fotoğraf , ama benim fikir bkz. be halkalı tam olarak ile bu? genel initialization?, ama bkz. be biricik a varsayım. izin vermek s gitgidmek daha önemli , karşılaştırma arada örnek : inceleme camdriver kullanılmış için tüm fotoğraf bkz. be güçlü SuperFunction 5.6 içinde K750i CID49 (R1BC002).
i'm not sure how accurate is this . Turkish is not my mother's tongue . I'm using tranlationbooth.com
--
Posted: 2007-11-20 17:16:31
Edit :
New Topic
Reply