Regional : Europe, Middle East and Africa : Sectiunea fanilor ROMANI SonyEricsson
>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Sectiunea fanilor ROMANI SonyEricsson
Bookmark topic
daca esti roman poti discuta aici ce vrei(if ur romanian u can chat in here)
salutare membrilor din romania
--
Posted: 2003-11-15 20:10:21
Edit :
Sa traiesti!!
Dar aveam deja Romanian Forum...
--
Posted: 2003-11-16 03:27:15
Edit :
Salutare!
Am si io un SonyEricsson T68i de ceva vreme si pot spune ca singurul lucru care ma "nemultumeste" le el este acela ca nu are decat 256 culori. In rest, totul imi place.
* Designul e super, spre deosebire de celelate modele de la SonyEricsson.
* La capitolul Soft, nu numai ca este EXTREM de stabil, da ISI BATE JOC de majoritatea modelelor de la Nokia, care abia isi tarie basinile sa puna BlueTooth la cateva modele.
* T68i e model destul de vechi si totusi e mult mai inteligent decat ultimele aparitii de la Nokia, bineinteles, cu cateva exceptii evidente (si costisitoare).
* Cu celelate firme nu-l mai compar ca n-are rost... Exceptand modelele din Top5, de mai jos.
* Pentru cei "necredinciosi", exista numarul 24, din Decembrie 2003, al Revistei "Connect". Acolo, T68i ocupa locul 5 (cinci) din 93 (!) de telefoane. Mai exact:
Locul 1: Samsung SGH-P400
Locul 2: Nokia 6310i
Locul 3: SonyEricsson T610 (!)
Locul 4: Siemens S55
Locul 5: SonyEricsson T68i
............. (Toata gama de Nokia, Siemens, Alcatel, etc).............
Locul 92: Alcatel One Touch 320
Locul 92: Xelibri 3
Intrebari?
* Softul e super complex si inteligent. Faci ce vrei cu el. Poti scoate si texte la imprimanta (daca imprimanta are BlueTooth).
* Mai spunea cineva ca n-are semnal bun. Mai oameni buni, treziti-va! Semnalul e foarte bun. Uneori, la mine in sufragerie raman intr-adevar doar cu o singura liniuta (toate telefoanele fac
la fel acolo, ca e ceva cu peretii de rezistenta). Totusi vorbesc PERFECT cu acea liniuta. N-are treaba. Daca ma mut, imediat creste semnalul.
* Si radiatiile emise (SAR) sunt foarte slabe, comparativ cu majoritatea telefoanelor.
* Mai vorbea lumea ca are viteza melcului prin meniuri. Pai las-o naibii de treaba. Are un meniu de 3-4 ori mai complex ca un Nokia 8310, spre exemplu. Ce viteza ati vrea sa aiba.
Am avut si io un 3310 care mergea super rapid prin meniuri. Asa si? Am scris odata un mesaj triplu, si abiea mai raspundeau tastele. Dadeam pe o litera si dura ceva pana o afisa. Asta ca era foarte
incarcat. Si T68i are atatea chestii in el... normal ca e mai lent. Si totusi, viteza lui de acces este aprox. constanta, indiferent de cat de mult are de afisat.
Si cand aveam 25SMS salvate la Nokia le deshidea greu tare.
* Cica Joystikul se strica repede. Io am luat telefonul asta de la Second Hand si are deja peste 110.000 de utilizari ale joystikului (da, tine evidenta si la asta) si totusi merge mult prea bine.
* A! Era sa uit. Acumulatorul este pe Litiu Polymer. Se incarca in mai putin de 2 ore si tine destul de mult, dar nu se poate lauda, desi in reclama se spune ca tine cam 10 zile.
* N-are Java, intr-adevar. Si?
* Deci: Semnal foarte bun, soft exceptional, baterie super-buna, rezistenta la soc EXTRAORDINARA (am testat pe pielea mea, fara sa vreau, de mai multe ori). Ce altceva mai pot spune. Pretul este cam piperat,
dar isi merita banii. E super!
* Cateva Detalii tehnice:
-------------------------
510 nr. de telefon in memorie + 200 pe cartela, 40 de comenzi vocale, Raspuns vocal, MMS audio-video, SMS, Infrared, BlueTooth, Wap2.0, GPRS (Clasa 8 ), E-mail, 2 canale HSCSD, Sincronizare Outlook, Comanda Vocala, Triband, Greutate 84g,
Dimensiuni (Lxlxi) 100x48x20, Valoare SAR 0,38, Modem incorporat, Browser xHTML, EMS, T9, Functii PIM, Profile, Vibratii, 8 jocuri (+ 3 ascunse), etc., s.a.m.d., q.e.d...
* La toate acestea se adauga posibilitatea de a pune multe jocuri si diverse chestii de pe NET
* Faptul ca nefericitul posesor al unui telefon cu probleme spune ca toate telefoanele cu acelasi model se comporta nasol, nu inseamna decat ca ar trebui sa-si repare telefonul. Toate se mai strica.
Asta nu inseamna ca daca un model s-a bulit repede (oricare, nu conteaza), toate sunt la fel... Nu. Nu trebuie generalizat!
P.S. Eu sunt un mare fan Nokia (culmea), dar nu pot ramane indiferent la diferentele considerabile dintre majoritatea modelelor Nokia si SonyEricsson T68i, DIN ACEEASI ZONA DE PRETURI.
Fabw
[ This Message was edited by: Fabw on 2004-02-02 23:14 ]
--
Posted: 2004-02-03 00:07:57
Edit :
New Topic
Reply