Esato Mobile
Sony Ericsson / Sony : Symbian phones : hidden number P900
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Sony Ericsson / Sony > Symbian phones > hidden number P900 Bookmark topic
Page <  123

Jabe Posts: > 500

Heh, tudi jaz naj bi se ucila. Imam tudi v ponedeljek izpit
--
Posted: 2005-03-19 12:03:33
Edit : Quote

red baron900 Posts: 11

Jest mam u bistvu zagovor izpita ,oba kolokvija sm pisu

4 tko da JAO MENI.

Si gledala kej Planico ?
--
Posted: 2005-03-19 12:11:51

Jabe Posts: > 500

Sem sem, tako čez dvojna vrata, ker drugače nimam časa, ker se kao učim. Tudi zdaj si dovolim le zato biti na računalniku, ker piąem plonk'ce - se pravi samo zaradi faksa. Potem pa malo na forume pokukam, kaj je novega, ker je treba na vsake toliko časa malo počiti
--
Posted: 2005-03-19 13:43:46

red baron900 Posts: 11

Jabe

Malo sva off topic ...
Kaj pa se učiš? Jaz se prebijam čez PSV (poslovno sporazumevanje in vodenje)

Učeraj sem bil v KR .Sem šel na mobitel ,če mi lahko kako pomagajo pri moji skriti številki ?Imam sedaj novo kartico (prejšnja je bila še iz časov GA628) vendar še zmeraj imam skrito številko.

Lep pozdrav
--
Posted: 2005-03-19 14:06:22

lazarini Posts: > 500

Quote:
On 2005-03-19 14:06:22, red baron900 wrote:
Jabe

Malo sva off topic ...
Kaj pa se učiš? Jaz se prebijam čez PSV (poslovno sporazumevanje in vodenje)

Učeraj sem bil v KR .Sem šel na mobitel ,če mi lahko kako pomagajo pri moji skriti številki ?Imam sedaj novo kartico (prejšnja je bila še iz časov GA628) vendar še zmeraj imam skrito številko.

Lep pozdrav

kaj je sosed a ne gre bo treba naredit master reset pol pa bo al kaj , ker ko si menjal kartico sem mislu da ti bo nehal srat ker sem mel podobne probleme s staro krtico sej ves s casov ko smo prisli na idejo da je cool da mas skrito cifro heheheh in za to kar neki let placeval hhahah ampak ne pr teb serje nc nared backup in master reset pa poj koj probi ko je telefon se cist prazen lahko da ga nekej serje kar je blo ali je nainstalirano v telefonu

ajdi laz
--
Posted: 2005-03-20 12:09:37
Page <  123

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home